Odpoveď na príspevok od bohdanihnacak:
SledovanieTV je momentalne podla mna topka na trh… @bohdanihnacak nečumím stále na bedňu, pre mňa to ani boh nemusí odporúčaťOdpoveď na príspevok od duzu:
@bohdanihnacak nečumím stále na bedňu, pre mňa to… @duzu uz chapem tvoju poznamku o reklame v ducharskej debateOdpoveď na príspevok od zita19:
@duzu uz chapem tvoju poznamku o reklame v duchar… @zita19 no ked si ešte i nick dá taký, mne dal boh doteraz veľké *ovno, ako svätý antonko oroduj za nás- za 5 korún *yserem sa na vás ja sa na šťastie nemusím vyhovárať na boľavé kolená ako Kroner vo včele, žena je tak napol veriaca pozerá doma tú svätú stanicu ide voľno, platíme to všetci moja jedna starká chodila pravidelne do kostola a raz mi to nedalo a pýtal som sa jej ked sme boli sami tykal som jej, či verí a ona že by ju susedia si zožrali tak ide popočúvať klepy, ,mňa nikdy nenútila ale bol som na prijímaní vtedy dávali hodinky, ale nekúpili si maOdpoveď na príspevok od duzu:
@zita19 no ked si ešte i nick dá taký, mne dal bo… @duzu Ešte neprišiel Tvoj čas ! Tak si ešte chvíľu pomachruj