Sledovanie TV alebo skylink?

Aká je lepsia internetová tv ,, Sledovanie TV alebo skylink" ? /Sa mi vidí že ten skylink ma sem tam rozmachleny obraz-b ohvie preco? / Ď.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@radok nazdar ja mam sledovanietv a mozem odporucit, nikdy ziadny problem, najlepsie je ze si mozes prehravat co chces az 7 dni dozadu, mam zakladny balik, teraz zdrazili zo 6€ na 7,50€ + mam este netflix.
Odpovedať
@radok Skylink má niekde horšiu kvalitu lebo niečo vysiela v nižšom rozlíšení. Ale overil by som si, či to tak nebude aj u tej druhej voľby. Druhá možnosť je, že kolíše rýchlosť internetu a tak sa prepne do nižšieho rozlíšenia. Rolu hrá veľkosť uhlopriečky TV vs. vzdialenosť sedenia a procesor, ktorý spracúva obraz. Ja mám už druhý rok na bežné vysielanie Skylink LiveTV na Samsung QE65Q80T a nejako nemám problém. Filmy väčšinou pozerám na Netflixe a HBO GO.
Odpovedať
Profilova fotka
S tou kvalitou obrazu je to niekedy na pochybach u kohokolvek by som povedal. Ale teda my sme sli do Telekomu, mame magio a teda nemenil by som. Kvalita dobra, rovnako ani nemame nejake problemy cez dazd alebo ked snezi.
Odpovedať
Kukni si lepsia.tv
Odpovedať
@stanlej Mal som magio cez satelit a už by som to nikdy nedal. Sneženie, alebo prudší dážď a obraz v prdeli. A ešte väčšie nervy dva ovládače. Sú sto rokov pozadu.
Odpovedať
Ja som ich vyskusal viacero, zial nikde neuvadzaju kvalitu streamov v Mbps a preto kvalita pomerne mizerna, Magio ako tak, takze som zvolil na pozeranie vo vysokej kvalite Cinema stream a na bezne blikanie najlacnejsieho, co v case ked so to hladal bol Antik vez internet...
Odpovedať
@ruren u mňa sú podobné podmienky počasia ako u teba , po celý rok veľa zrážok, lebo sme pod kopcami, výpadok cez sat je ozaj len pri veľkej miestnej búrke na celom reťazci, parabolu mám pod strechou takže mi tam sneh neostáva a je chránená pred vetrom, no kvalita signálu je oveľa vyššia ako cez net , nemám optiku, jediná výhoda že si tam môžeš pozrieť týždenný archív, net mi vypadáva oveľa častejšie
Odpovedať
https://www.parabola.cz/clanky/7228/n...
Odpovedať
@duzu Keď som mal magio, tak stačilo že sa poriadne zamračilo a už začal vypadávať, Od kedy mám Skylink, problémy nie sú. A druhá vec čo mi totálne vadilo, bol že si musel mať k mágiu set top box a ovládač s televizora ti bol na hovno, len na zapnutie a vypnutie. Aj programová ponuka stála za hovno.
Odpovedať
@radok nemám to s čím porovnať. máme sledovanie.tv cca 6 mesiac a úplne v pohode. všetko funguje ako má a to pretáčanie 7 dní dozadu je super.
Odpovedať
@ruren k Skylinku mám tiež zvlášť ovládač, k TV nepoužívam vôbec, všetko vypínam spoločným vypínačom odpája i nulák, Sused má Mágio od telekomu a sign na niektorých prog. i kvalitnejší, takže treba správne nastaviť parabolu, ponuka takmer totožná základ,má viac športových preberá od cigi , teraz už jedna firma,všetko vlastní telekom, mám komplet Skylink a nič extra, na filmových ,dokumentárnych sa točí stále to isté, hudobné nepočúvam kvalitnejšia muzika je v radiách
Odpovedať
@duzu a.. .?
Odpovedať
Sledovanie tv. SkyLink nemá eurosporty a discovery
Odpovedať
@skpeter ôk. Ale skôr ma zaujíma kvalita internetovej televízie.?Skúšam skylink live tv cez app na TV a kvalita obrazu chvíľami rozmachlena.... /Môže byť aj tým ze TV mam zatiaľ napojený na wifi ?
Odpovedať
Pripomenul by som, ze existuje aj moznost dostat sa za dobru cenu ku velkemu poctu stanic na Skylinku prostrednictvom card sharingu. Nejedna sa o internetovu TV, ale o satelit.
Odpovedať
@ralf364 nezabudni pripomenúť že je pštros trestný,aj ked som ešte nepočul akú výšku trestu ,na nete je kopa návodov a všade dávajú že len pre štúdijný účel ,na parabole by si už viac príspevky nedal
Odpovedať
Článok sa načítava...
@skpeter k čomu dnes Eurosport? olympiádu môžeš pozerať zdarma a ak nemajú niečo zazmluvnené pozeráš tak šípky, už o nie je čo bývalo , niekedy tam išlo takmer všetko populárne tak isto Nova sport, dnes je tam NHL Sport2 F1, každý len niečo kopa športových k ničomua LM dávajú na 1-ke
Odpovedať
@radok mám ANTIK, 155 kanálov majú za 3,9€..... Na filmy Kodi + SC a SCC. Postačuje.
Odpovedať
@ralf364 mám to doma štvrtý rok... Idem rušiť a dal som ANTIK. V poslednom čase to nestíhajú tie ruské servery odkodovávať, tak to seká....
Odpovedať
@ruren zdravím ťa ide ti prehrávať v archíve pr. Markíza? včerajšia č komédia nejde že nie je vhodný region, to mali vys. právo len na priamo? ostatné zahraničné prehrávať ide, Skylink sa neozval
Odpovedať
@duzu Nie, nejde, píše tam niečo o regione
Odpovedať
Profilova fotka
@ruren My s obrazom sme problem doposial nemali, s digi predtym co sme mali to ano, to kazdu chvilku nieco, to stacilo, ze vonku zacalo fucat a uz obraz nebol alebo kockaty. Ale s tymi ovladacmi, to ti musim dat za pravdu 😄
Odpovedať
@stanlej ak máš stále priami výhľad na družicu Skylink alebo Digi s parabol aspoň 85cm musíš mať takmer stále kvalitný príjem, také zrážky ako dnes nemajú veľký vplyv na signál, oveľa dôležitejšie je umiestenie paraboly tak aby na ňu veľmi nefúkalo, stačí že sa posunie len o mm a signál padá, mám s motorom a viem preto porovnať, s tým to ide vždy doladiť na max
Odpovedať
@duzu o vás názor som neprosil. 1-2€ eurá za Eurosport+Discovery mna nezruinuje a rad si pozriem ich program 😉 Je to pre veľa ľudí argument prečo nekupovať SkyLink keď za rovnaku cenu môžu mat inde viac 😉 Kuki TV je tiež super na Samsung TV ale na LG nepoužiteľný Antik by bol tiež v poriadku ale aktuálne na LG neponúka archív.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
SledovanieTV je momentalne podla mna topka na trhu a to som otestoval pravdepodobne vsetky streamovacie sluzby. Vyskúšaj za par centov na začiatok a uvidíš či ti vyhovuje. Tu je aj recenzia ak by si chcel https://refresher.sk/180270-Sledovani...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od bohdanihnacak:

SledovanieTV je momentalne podla mna topka na trh…
@bohdanihnacak nečumím stále na bedňu, pre mňa to ani boh nemusí odporúčať
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od duzu:

@bohdanihnacak nečumím stále na bedňu, pre mňa to…
@duzu uz chapem tvoju poznamku o reklame v ducharskej debate
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zita19:

@duzu uz chapem tvoju poznamku o reklame v duchar…
@zita19 no ked si ešte i nick dá taký, mne dal boh doteraz veľké *ovno, ako svätý antonko oroduj za nás- za 5 korún *yserem sa na vás ja sa na šťastie nemusím vyhovárať na boľavé kolená ako Kroner vo včele, žena je tak napol veriaca pozerá doma tú svätú stanicu ide voľno, platíme to všetci moja jedna starká chodila pravidelne do kostola a raz mi to nedalo a pýtal som sa jej ked sme boli sami tykal som jej, či verí a ona že by ju susedia si zožrali tak ide popočúvať klepy, ,mňa nikdy nenútila ale bol som na prijímaní vtedy dávali hodinky, ale nekúpili si ma
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od duzu:

@zita19 no ked si ešte i nick dá taký, mne dal bo…
@duzu Ešte neprišiel Tvoj čas ! Tak si ešte chvíľu pomachruj
Odpovedať
mám niekoľko rokov sledovanie tv, super, nemenim
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?