Projektová dokumentácia k plynovej prípojke - aká to je ???

Profilova fotka
Dobrý deň, chceme si dať spraviť plynovú prípojku a máme nejakú projektovú dokumentáciu (časť: odberné plynové zariadenie, stupeň dokumentácie: projekt pre stavebné povolenie a realizáciu stavby), ktoré nám dal vypracovať projektant, keď sme si dávali robiť plány domu. Je to tá projektová dokumentácia, ktorá sa dáva SPP Distribúcia akože k plynovej prípojke alebo je to iné a k prípojke si potrebujem dať vypracovať ešte ďalšiu dokumentáciu ??? Ďakujem.
Odpovedať
Je potrebna zmluva s firmou ktora ti ten plyn bude robit a zapajat a aj revizne spravy .
Odpovedať
Profilova fotka
Na stránke majú uvedené, že ešte predtým si dať treba odsúhlasiť projektovú dokumentáciu a tá práveže neviem ako má vyzerať.
Odpovedať
Ano k samotnej prípojke musí byť zvlášť projektová dokumentácia a jej samotné zrealizovanie sa robí ohlásením drobnej stavby na obecnom či mestskom úrade. To čo máte pri projekte domu to je vlastne projekt na plynovú inštaláciu od prípojky do domu.
Odpovedať
Este pred tym zavedenim plynu nam posielal projektant dokumentaciu do plynarni , tak nam ju z plynarni odsuhlasili a poslali naspat a zaplatili sme poplatok . Neviem presne o aku dokumentaciu sa jedna lebo to riesil projektant ale myslim ze to bude len ta dokumentacia ktoru uvadzas .
Odpovedať
tak ako píše andrea228 .. zvlašt projektová dokumentácia, mne to robil projektant a aj to poslal na odsúhlasenie do plynární, potom mi to prišlo schválené a môžeš si vybrať firmu ktorá ti bude robiť prípojku (nájdeš ich na stránke distribúcie) , od ´´hodín´´ po dom ti to už môže robiť iná firma
Odpovedať
Profilova fotka
@yetinb a to si musím vybrať len niektorú z tých firiem alebo si môžem aj ja sama niekoho nájsť??
Odpovedať
Mozes si vybrat koho chces :)
Odpovedať
@ivusik_pampusik môžeš si vybrať koho chceš, ale po hodiny to môžu robiť len vybrané firmy, najlepšie niekoho z okolia aby si neplatila veľa za dopravu a pod.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?