Projektant Kosice vodomerná šachta

Dobrý deň, nepozná niekto projektanta z Kosic, ktorý by vedel zakresliť do projektovej dokumentácie umiestnenie vodomernej šachty? Chceme sa pripojiť na obecný vodovod a potrebujeme aby to zakreslil projektant (musí byť pečiatka). Ďakujem za odpovede :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak tomu hovorím byrokracia. O umiestnení šachty rozhoduje správca vododvodu, projekt rodinného domu celý môže robiť projektant bez razítka, ale na nakreslenie štvorčeka s kótami treba razítko? Povedzte im, nech si pozrú stavebný zákon. Ešte mi chýba požiadavka na vytýčenie geodetom a zakreslenie do katastra.
Odpovedať
@jan45 bohužiaľ je to tak, zbytočná byrokracia a zbytocne výdavky. Ide o starší dom a bez odborného zakreslenia nás nechcú pripojiť. Túto informáciu máme od vodární a potvrdenú starostom.
Odpovedať
@jan45 Vyjadrenie k situácii osadenia stavby pre UR a SP poslali v 05/2015 vodárne a kanalizácie DOBIERKOU !!!! Cena tuším 12 EUR !!!! Vyjadrenie na jeden riadok a priložená faktúra za vyjadrenie !!!! INÝ level byrokracie a štátom podporovaného obecného výpalníctva !!!! Majoritný akcionár VaK je MOJE krajské mesto !!!!!, v KU ktorého chcem stavať, platím zvyšné dane a za UR a SP už 3 mesiace poplatok, za poplatkom, kolok za kolkom...!!!!! UR a SP vybavuje manželka, toho času na materskej dovolenke a musím povedať, že toto už nie je ani byrokracia, toto je jeden dlhokánsky píííííííííííííp. Viem, že som si mohol inžiniering zaplatiť, no chceme si RD užiť od a-z !!! :-))) Možno raz vydá na knihu !!! Ale skôr to bude žalúdočný vred. :-)))
Odpovedať
@moggie_ Z KE nie som, no iste nájdeš na www, resp ti dá kontakt niekto zo stavebného úradu, prípadne teta čo ti bude posudzovať z vašich VaK. Na stolíkoch sa na SU, na katastri, SPP, ZEZ,... povaľujú mraky vizitiek. Aspoň u nás na "západe" to tak je. :-)))
Odpovedať
@moggie_1 každý jeden projektant to vie :-) mozem napisať do spravy ak este mate zaujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?