Proces pripojenia inžinierskych sietí

Pekny den chcem Vas poprosit o radu.Mam na pozemku vsetky siete voda kanalizacia plyn elektrika. Chceme zacat stavat co treba urobit s tymi sietami zevraj prihlasit, vie mi nejak niekto poradit co treba urobit vlastne a aky je postup velmi pekne vam dakujem
Odpovedať
:-( Čo tak na začiatok nájsť si webstránky distribučných spoločností a nájsť si tému "ako sa pripojiť"? Takmer všetky majú na webe formuláre, prípadne kontakt na infolinku kde ti všetko vysvetlia.
Odpovedať
Aspon mi porad kde vsade sa treba informovat dakujem pekne
Odpovedať
Pre stredné slovensko: https://www.sse-d.sk/odberatelia-elek... http://www.spp-distribucia.sk/sk_onli... Voda/kanalizácia podľa miesta/mesta.
Odpovedať
voda a kanalizacie vo vodarnoch (alebo na obci, podla toho kto je dodavatelom, zistis na obecnom urade) elektrina v distribucnej podla bydliska plyn v SPP telekomunikacie a inetrnet podla toho kto tam ma natahane droty alebo optiku
Odpovedať
@zita19 dakujem a nevies co to cca stoji
Odpovedať
@jerry79 nie, nastastie som sa stahovala do bytovky, kde to soudruzi davno vyriesili
Odpovedať
@jerry79 Od pár sto EUR po niekoľko tisíc EUR. Snáď nebudeš riešiť, koľko stojí pripojenie, keď chceš postaviť dom za desiatky tisíc EUR? Ak sa potrebuješ pripojiť, tak sa pripojíš, nie? Cenník za pripojenie si už hádam len vieš nájsť na stránkach, ktoré ti dali. Ak tie "siete" ,ktoré máš údajne na pozemku nie sú pripravené na pripojenie, tak ešte aj to bude náklad. A projekt už máš?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?