Prípojku na vodu a elektrinu až po vydaní stavebného povolenia??

Profilova fotka
Povedali nám, že prípojku na vodu a elektrinu môžme zaviesť až po vydaní stavebného povolenia.. ja to však nechápem, ved existuje kopec pozemkov, ktoré sa predávajú aj so sieťami a stav.povolenie nebolo nutné... Či sa mýlim?? A vie mi niekto povedať, či ešte existuje stavebný prúd? Kamarát ho má (vybavoval mu to známy), ale či existuje aj legálne? Nám pani u SSE povedala, že nie..
Odpovedať
Na zriadenie pripojky vody a kanalizacie chcel odo nas len SEVAK pravoplatne stavebne povolenie. Maju to dokonca uvedene aj na ich ziadosti. Na pripojku elektriny v SSE chceli len reviznu spravu pripojky a atest od rozvadzaca. Tak isto SPP.
Odpovedať
Profilova fotka
@danculd ako potom privediete vodu na záhradu? @jaja2406 potrebujete dokumentáciu, tam je popísané, kde to bude, koľko budete odoberať, ako je umiestnený vodomer. (elektromer). S tým je spojené, že keď prechádzate prípojkou po cudzom pozemku napr. obecnom, máte na to povolenie. (Povolenie na rozkopávku cesty, súhlas s umiestnením potrubia) Prípojky k pozemkom dvlp sa robia ako súčasť inžinierskych sietí a tie majú povolenie. Nájdite si človeka čo robí dozor, vysvetlí. nejde teda o povolenie na stavbu domu, ale prípojky.
Odpovedať
treba sa panej opýtať- aku sadzbu pri stavaní a hotovo --lebo to takto jeden o koze druhy o voze
Odpovedať
@jan45 Netusim, ale naozaj to maju uvedene priamo na tlacive na ziadost o pripojku.
Odpovedať
Profilova fotka
@jaja2406 stavebny prud v sucastnosti uz neexistuje, treba s vybrat tarifu.
Odpovedať
Profilova fotka
@majkoj Tak to má kamarát spravené asi po známosti...
Odpovedať
Profilova fotka
@jaja2406 nema, nech ti ukaze fakturu a uvidis, ze tam ma sadzbu D1 alebo D2. Po znamosti mozes mat veci od kamarata, ale nie od sse, vse albo zse :), to je ina liga.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?