Prípojka vody a kanalizácie

dobry den.chcem sa spytat ked budem robit pripojku na vodu a kanalizaciu staci my aka sachta?Vodomerna ci kanalizacna sachta,ci obe?lebo som pozeral na cennik vodarni tak medzi 160-180€ kanalizacna a vodomerna 290-450€.
Odpovedať
Ahoj, ja som kupoval vodomernu tu , o stovku lacnejsiu, ako uvadzas : http://www.ab-stav.sk/files/67.doc A na kanalizaciu budem mat len reviznu sachtu http://www.aquapumps.sk/index.php?mai...
Odpovedať
@ferri222 Mozno ani kanalizacnu potrebovat nebudes, niekde su uz zabudovane, zisti si to. Vodomerna stoji od 270 €, musi splnat normy.Predavaju vascinou v stavebninach. Inak, v projekte by si to mal mat presne napisane.
Odpovedať
ja iba opravujem dom a nebola tam este verejna voda a na ulici uz robili pred 3-4 rokmi vodu a kanalizaciu.Preto som sa rozhodol ze si dam verejnu vodu,dufam ze tam je pripojka lebo zo zeme nic nevidim trcat ziadnu pripojku,ale suseda my vravela ze na plote som mal sprejom ciaru robenu.Dnes sa idem informovat na vodarne v presove,tak uvidim co my povedia.
Odpovedať
zdravím, chcem sa spýtať či treba aby vodár napojil vodomernú šachtu. nemyslím ešte hodiny ale len hadice do šachty ;-)
Odpovedať
Dobrý deň, ak by ste mali záujem o plastovú vodomernú šachtu, tu je viac informácií http://www.plastika.sk/sk/products/pi...
Odpovedať
Dobry den,chcem sa opytat ci mi vodarne spustia vodu pred zahajenim stavby alebo si dat radcej vyvrtat studnu. Zajtra idem podat ziadost na pripojku vody a kanalizaciu tak uvidim co ako..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?