Pripojene elektriny

Profilova fotka
ahojte, len sa chcem spytat.. S ustnym suhlasom starostu sme si polozili el.kabel. Skrinky mam... No otazka znie. Na pripojene do ZSE potrebujem dolozit stavebne povolenie na pokladku kabla?Pripadne koladuacne konanie?.... Prosím o objasnenie. Veľmi pekne dakujem. Doplnam, že moj "Rekreačný dom" je uz postaveny na komplet....
Odpovedať
Potrebujes projekt elektrickej pripojky spolu so ziadostou poslat na elektrarne a oni sa ti vyjadria k podmienkam a bodu napojenia
Odpovedať
Profilova fotka
zalozka
Odpovedať
Profilova fotka
@stateopera Na nejaký ústny súhlas starostu by som sa moc nespoliehal. Ak je to taký ****** ako ten náš, tak to čo Ti dnes povedal a sľúbil, to už zajtra nebude pravda. A ešte ak by sa nebodaj niekedy niečo stalo - tak máte veľký problém. Určite sa na nič nebude pamätať, že niekomu niečo sľúbil, alebo dokonca povolil :-)
Odpovedať
Profilova fotka
pokuta ma neobysla samozrejme...... s nou sme ratali, no bola ovela ovelaa..... ina ako nam povedal pred tym. Len potrebujem aby ma uz pripojili, preto zistujem ci nebude problem a co potrebujem. Reviznu spravu budem mat, a pojekt el.pripojky mam.
Odpovedať
@lukky1988 potrebujes oznamenie o drobnej stavbe, stavebny urad (obec) vyda posle rozhodnutie o suhlase, prilozis k projektu.
Odpovedať
@lukky1988 Presne tak ako píše(Obecný úrad) @kloc
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?