Premiestenie plynoveho stlpika

V prednej casti priblizne v strede pozemku mam umiestneny stlpik, ktory oznacuje plynove potrubie. Chcel by som ho premiestnit na hranicu pozemku. Daju mi na to plynarne povolenie?
Odpovedať

Odpovedať
mas ho na svojom pozemku? kde je plynomer? V tvojom vlastnom zaujme si daj plynomer rovno do plotu. Dobre je si na stranke spp pozriet, ktora nimi akceptovana firma z tvojho okolia robi revizie a tu potom priamo kontaktovat
Odpovedať
@stowasser ten stlpik oznacuje lom na plynovode, nejaku zmenu smeru. mala by tam byt este tabulka s popisom, ale ta uz chyba. to nema nic spolocne s jeho plynomerom.
Odpovedať
oki, zle som cital, teraz som to pochopil. Ak to budes chciet, tak iba na tvoje vlastne naklady, ktore budu vo vyske niekolko tisic eur.
Odpovedať
@pleski To nemyslite vazne, ze nie je mozne premiestnit stplik nahranicu pozemku.. resp. za niekolko 1000e... :-(
Odpovedať
ked ten stlpik nieco oznacuje-co je tam pod zemou, nemozes ho dat inam, ved inde by neoznacoval ten stav,jedine preiestnitaj to potrubie. Lacne to nebude.
Odpovedať
Je to az taky dolezity stav, ze bez toho stlpika si neporiadia? Zavadzia to tam a riadne.
Odpovedať
U nas take stlpiky davali po opravach drobnych unikov... znamy ma tiez priamo pred domom, na obecnom, ale musi mat, nepomoze si...
Odpovedať
Dostal som informaciu, ze pokial stlpik nema ziadny stitok jedna sa iba o vyznacenie, ze tamadial vedie plynovod. Takze by sa mal dat posunut na hranicu pozemku, aby nebol takto v strede..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?