Prečerpávacia šachta na kanalizáciu - skúsenosti

Profilova fotka
Máte niekto skúsenosti s prečerpávacou šachtou na odpadovú vodu? Uvažujeme o nej, ale chceli by sme vedieť prípadné nevýhody, výhody, tiež ako často ju treba čerpať fekálnym autom, atď.
Odpovedať
@silesovci u nas ma byt takto riesena kanalizacia. kazdy dom aprecerpavacku a potom do tlakovky. velkost ak to cches tahat fekalom je rovnaka ako u klasickej ale potom bu som rieisl to ako len klasicku pokial to nemas niekde za domom kde sa nedostane auto. nevyhody je hlavne cerpadlo...musi byt s nozmi co ti rozsekaju dany odpad a to cerpadlo nevydrzi dlho cca max 2 roky...to mi povedal kanalizator ktory navrhuje kanalizacie a vyhybasa takymto rieseniam ako cert kriza...su s tym skoro vzdy problemy...dobre kvalitne cerpadlo ta vyjde vela.
Odpovedať
Ahojte, my mame takuto sachtu a nie su s tym zatial problemy, ale je potrebne davat pozor, co splachujes - to, co sa nesmie davat do kanalizacie treba dodrzat, lebo niektori susedia posplachovali vlhcene utierky na ritku a potom im zhorelo cerpadlo, tie noze to nerozsekaju ale namotaju a zablokuje ich to. S tou zivotnostou 2 roky sa mi to nezda, lebo ved len zaruka tolko trva a tu to niektori uz 2 roky pouzivaju a nezda sa, zeby to nejak odchadzalo. A treba mat spatnu klapku, ale to uz sa bez toho asi nerobi.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
@paulika odkial ste kupovali tu precerpavacku vy? Dakujem
Odpovedať
problemy tobia vraj aj tuky. Ale vlastnu skusenost nemam. Akurat sused je konatel vo firme, kde sa to vyraba, tak mi nedavno rozpraval, co sa tam moze splachovat. Lebo takmer nic :) A tie utierky su asi najhorsie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?