Plynova skrina

Je povina plynova skrina / bedna ked si davam plynovu pripojku plynar mi tvrdil ze nie a teraz zrazu povedal ze sa pise dake cislo skrine do spravy mate skusenosti ? dakujem
Odpovedať
@matesc3 a kde by dal ten plynar plynomer, uzaver, pripadne regulator, ked nie do skrine?
Odpovedať
Lenze ja este nejdem davat plynomer len ruru vyviest na pozemok a mam tam plot zo zakladom je mozne to aj tam ukotvit vydel som mnohe plynomery a neboli v bedni len igelitom zakryte
Odpovedať
@matesc3 aha... ja vidavam skor skrinky zabudovane v plote, ale tak velmi si to zase nevsimam, takze neviem :)
Odpovedať
Nasi ties nemaju skrinu ale to sa robyl plyn v 90tych rokoch tak preto sa pytam ci to stale plati . idem mi oto ze sestra ties davali plyn a za bednu krtkovanie 8m a pracu dali 800€ ja za bednu a pracu ruru mam vykopanu a odnej je to za plot 2m 750€ a ide mi to robyt ten isty pan tak peto sa pytam preco taka cena v mojom prypade.
Odpovedať
Pokiaľ ešte nemáš plynomer, iba rúru vyvedenú na hranicu pozemku, skrinku netreba. Tú bude treba, až keď prídu plynári namontovať plynomer.
Odpovedať
A ked si kolo ruri vymurujem bude treba ajtak skrinku ?
Odpovedať
Skrinku bude treba na plynomer, okolo rúry je jedno čo bude...
Odpovedať
dik aj plynar sa mi vyjaddril ze netreba skrinu mozu nahodit ty co budu osadzat plynomer
Odpovedať
@matesc3 Asi zavisi aj to aky mas tlak plynu a pod. Ja som musel nahodit schvalenu so schvalenym regulatorom tlaku a roztecou na pozadovany plynomer. Plynarnam som dal spravu kde bola uvedena skrinka, tlakova skuska ze je vsetko ok, oni len pridu nahodia na nachystane zavity plynomer a dovidenia. S nicim sa ti hrat nebudu.
Odpovedať
Ved to ze bohvie aky bude plynomer skrinku mozu nahodit aj plynari ci ? A musi byt skrinka nova ?
Odpovedať
@matesc3 plynari cize SPP sa ti s tym srat nebude, pridu s plynomerom na hotove. Ani ti neschvalia ziadost o nahodenie mplynomeru ked tam nebude lebo povedia ze kde to maju dat. Nova mozno nie ale potrebujes od nej papiere. Zisti ci treba regulator apod. bez neho to bude asi lacnesjie.
Odpovedať
mal som urobenu pripojku 3 roky bez plynomeru aj s potiahnutou hadicou do domu a tiez to chceli mat ukoncene v skrinke s presnou roztecou..asi iny kraj, iny mrav..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte rád by som sa opýtal, potrebujem vyjadrenie od plynárov na existenciu sietí / nebudem sa pripájať na plyn nakoľko tam nieje/ , ale milá pani v telefóne mi povedala,že k žiadosti mám doložiť aj technickú správu domu. Na kerého chuja im to je ,keď tu píšu ,že na vyjadrenie treba iba osadenie domu, mapa širšie vzťahy, list vlastníctva . Asi si dám najprv poldeci a zas zavolám na plynárne.
Odpovedať
Ides ho krizovat ostatnymi sietami ? ja som tam bol osobne lebo ties budem krizovat dala mi papier kde mam zavolat predtym ako to budem robyt a oni to pridu vyznacit nic ine nebolo treba len kade pojde ta siet a kde bude krizovat plyn
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?