Odstranenie zeleza a manganu z vody.

Ceute strechaci, ako ste riesili filtraciu nadlimitneho mnozstva zeleza a manganu z vrtanej studne? Dakujem za konkretne info.
Odpovedať
Cau tiež mám podobný problém treba zobrať potvrdenie o rozbore vody ku nejakej firme čo sa zaoberá predajom čerpadiel, filtrov a celkovo tejto vodárenskej problematiky a oni ti na základe tohto rozboru navrhnú potrebnú filtráciu... Rátaj zo sumou 800e+ a ďalšie potrebné miesto na túto dodatočnú filtráciu.
Odpovedať
@johny27 Ved prave ta suma ma dost prekvapuje. Mam ponuku na 800 EUR bez DPH teda cca 960 EUR za metrovu plastovu trubku s deklom ktora je naplnena substratom ktory separatne stoji cca 5 EUR??? V com je ta pridana hodnota? Snad mi to niekto vysvetli... :-D Podotykam ze rozbor uz mam a tie hodnoty zeleza a manganu su iba mierne prekrocene. Zelezo 0,27 (norma je max 0,20) a mangan 0,062 (norma je 0,050).
Odpovedať
V čom je tá pridaná hodnota tiež nerozumiem ale nespravis nič. Možno ide o know how použité materiály určite to bude nerez atď tak si zato zapytaju no. Ja zatiaľ fungujem bez toho, používam vodu len na umývanie a splachovanie.
Odpovedať
@johny27 Este som nasiel toto: http://www.aqua-shop.sk/kategoria/ods...
Odpovedať
@fisan -keby mam take hodnoty ako ty tak to neriseim vobec. Ja mam mangan 0,25 a neriesim to a nemam s tym problem. Aj ked v kuchyni mam iny rozvod s vodou statnou.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?