Napojenie na siete

Prosim vas ako treba postupovat, ak chceme rodinny dom napojit na elektriku a vodu, ak je el. stlp a vodovodne potrubie na pozemku suseda?
Odpovedať
@zuzka2010 A elektrarne vam dali vyjadrenie, ze sa budete napajat konkretne na ten stlp?
Odpovedať
@zuzka2010 My sme to riesili takto: projektant nam spravil projekt na elektr. pripojku... zakreslil do mapky ako to bude... potom poslal do elektrarne ziadost (bohuzial neviem ako ma zniet lebo ja som ju vobec nevidela).... potom prisli chlapici z elektrarne a zviedli nam kable zo stlpa do plastovej skrinky (ta je na stlpe vo vyske asi 2m) dostali sme suhlas na zriadenie pripojky.... poziadali sme suseda o suhlas s vykopanim ryhy na elektr. kable na jeho pozemku ... cize od stlpu po hranicu pozemku... a tak sme kopali .... atd....dufam ze som aspon trochu pomohla ;-)
Odpovedať
el.pripojku vam vyhotovy sikovny elektromonter a da vam k nej reviznu spravu s ktorou poziadate o elektromer na obvodnom zavode sez.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Prosim čo mám urobyt ak má sused na svojom pozemku elektrický stlp a nechce nam dovolit aby sme sa pripojili mozme sa napojit aj bez jeho súhlasu na ten stlp prosim pomoztemi
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?