Musí byť elektrická prípojka pri plynovej?

Profilova fotka
Zaujima ma ci musi byt elektricka a plynova pripojka pri sebe a kazda bude mat svoju meraciu skrinku
Odpovedať
@vieronkat.Kazda musi mat svoju skrinku a je jedno ci budu pri sebe alebo nie hlavne musia byt v oploteni alebo pred oplotenim. :-) :-) :-)
Odpovedať
Suhlasím s elektrikardano 8-) ale to by si mala mať napíásane v stavebnom povolení .... &robo
Odpovedať
Profilova fotka
co viem tak ochranne pasmo medzi plynom a elektikou ja 60 cm.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
Ahoj .. elektrická prípojka je povinná, aby mi vydali stavebné povolenie. Ja by som sa chcela opýtať aké sú možnosti si prípojku urobiť sám. Máme pozemok kde nieje elektrika, a plánová je ale niekedy v budúcnosti, lebo nemá obec vyriešený problém s trafom. Vie mi niekto poradiť ako postupovať, lebo by sme chceli začať na budúci rok. ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravim vas najskor sa opytam ma tam niekto blizko vas spravenu pripojku?Ak ano skuste zajst na elektrarne a nech vam daju vyjadrenie ci tam je moznost pripojenia do buducnosti ak ano nech vam to daju pisomne a vsimnite si hlavne aky max privod vam tam daju ci na rod. dom alebo len na zahradnu chatku no a potom treba ist za projektantom nech vam vypracuje projekty a potom znovu ziadost na elektrarne ked vam to schvalia mozete zacat trebars aj sami pokial to viete ked to budete mat hotove prijde revizny technik skontroluje da spravu a stym idete na elektrarne nech vam daju elektromer no a potom uz riesite dalsie povolenia.
Odpovedať
Mohol by mi niekto povedat kolko vas tieto dve pripojky vysli????Planujem ich robit o dva tyzdne a nemam ani paru kolko to bude stat.Po hranicu pozemku to mam asi 7 metrov aj plyn aj elektriku a od plotu do domu asi 10m.Pripojovacie polatky mame zaplatene-plyn 287e-ten nam robia po hranicu...elektrika 198e.Kolko to teda asi bude na komplet material a robota?dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Pozemky za nami majú už prípojky hotové. My sme na rohu ulíc. Vedľa nás ani pred nami ešte nie sú. Je to tam plánované. Len nevieme kedy. A zase čkať dva tri roky nechceme. A od pozemku za nami nám majiteľ nechce povoliť potiahnutie. A pred nami čo budú pozemky sa nepredávajú lebo majiteľ chce obrábať pôvodu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?