Montáž plynomeru

Zdravim. Mám kúpený RD starší kde kedysi bola plynova prípojka. Po tom čo som ho ja kúpil ale predošlí majitel zrušil zmluvu z spp a ti tak odmontovali plynomer,skrinku a možno aj regulátor ( ten neviem či tam bol ) Uzvarel som sice az po 2 rokoch novy zmluvu z spp o dodávke plynu. Nasledne som si online spravil zmluvu z spp-distribucia kde som im online poslal reviznú správu , tlakovú skúšku (protokol) a list vlastníctva. Odpisali mi zatial že ak to bude ok (revizna,tlakova) budú ma kontaktovať .. Ale moja otázka na vás. Ked mi zobrali aj skrinku na plynomer.. Mam si ju kupit ja? Pretože sa mi na toto nevedeli vyjadrit ani pani z spp a ani jeden chlap čo robi pre spp-d. Pamatam si že mi na infolinke raz jedna ženská povedala že ja len podpíšem zmluvu a o ostatné sa postaraju oni.. No nejako tomu moc nechcem verit a moc mi to nevonia.. pretože ani nič platiť nechceli.. Lebo ako ked mi sem nabehnú z spp-d chlopi namontovat plynomer a budu pindat ze kde mám skrinku a nebodaj aj regulator asi im niečo pekné poviem. .
Odpovedať
Skrinku rieši vlastník... Regulátor vedia dodať. Mne pri výmene plynomera zistili na regulátore únik, tak mi ho prišli do týždňa vymeniť (hneď pri sebe nemali) a zaúčtovali mi to pri najbližšom vyúčtovaní.
Odpovedať
Musíte mať skrinku, regulátor,všetko čo potrebujete , to musí byť napísané v technických podmienkach pripojenia ,treba si to dôkladne prečítať ,prišlo Vám to so zmluvou o pripojení...základ je prečítať podmienky pripojenia ,tam presne píšu.ake prípravu na plynomer komplet musíte urobiť Vy.
Odpovedať
V prilohe v zmluve od SPP mas co si zabezpecis ty a co SPP!
Odpovedať
Skrinku neriesia, je to tvoja vec-stoji bezne v meste okolo 50-60eur.regulator ak nemas, prip.je vadny, dodaju novy-plati odberatel, cena 56 eur, praca-montaz regulatora, montaz meradla-zdarma. To vsetko cerstva skusenost pred par dnami s technikom SPP. Samozrejme revizna spr.a tlak.skuska podmienkou.
Odpovedať
napr. skrinka http://www.ekoform.sk/vyroba-plyn-skr...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?