Koľko stojí zavedenie plynu?

Ahojte, potrebujem od Vás radu- chceme kúpiť dom, ale nie je v ňom zavedený plyn, prípojka je pred domom v predzáhradke... Koľko by to vyšlo, keby sme chceli plyn zaviesť- klasické radiátory, nie podlahové kúrenie. Dom má tri izby, kuchyňu,kúpelku spolu s WC a chodbičku. Vďaka za poskytnuté ifno :)
Odpovedať
Profilova fotka
@danik1505 trošku to konkretizujte...chcete spraviť plynovú prípojku, či aj celé kúrenie v dome. pretože je tam rozdiel.Závisí to od dĺžky privádzaného potrubia. Pokiaľ máte projekt nacení Vám to hocijaký plynár.
Odpovedať
@danik1505 Pripojka - hodiny? Ak uz je existujuce napojenie na strednotlak na ulici, nebude to drahe. Ak by bol len plyn na ulici, tak na tu pripojku si rezervujte min. tisicku. Take kurenie bez pripojky mate za 3-4 tisic s kondenzacnym kotlom a kominom.
Odpovedať
@poliacik321 pripojka je pred domom, plyn sa musi do domu zaviest, cize prekopat to a dat rury, kotol, radiatory...
Odpovedať
@matorado to by nebolo az take strasne, ci zalezi aj od firmy?
Odpovedať
@danik1505 Prečo sa MUSÍ ?
Odpovedať
@danik1505 pozri sa do temy Plynova pripojka, tam je to popisane. A jasne že zaleži od firmy. Zajdi na najbližšie zakaznicke centrum SPP a dostaneš informacie presne pre teba a nie iba všeobecne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@danik1505 Ahojte.Byvam v 6.b.j. Plyn mame zavedeny po bytovku.Byvam na prizemy.Mam 3 izbovy byt kolko by ma stalo zavedenie plynu v byte?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 rokoch
Profilova fotka
Dobrý večer, 🌙 Som Bonkova Ľudmila,obec Huncovce c 360/11,chcela by som sa opýtať,meníme kotol z tuhého paliva na kotol plynový v rod.dome,v ktorom už máme zemný plyn,ale chceme ho potiahnut cez záhradu do prístavby rod.domu.Prosim Vás,sme dôchodcovia 75.roc.mame nárok na nejaký príspevok od štátu ,či dotáciu,a ako to požiadať.Tuhym palivom už nevládzeme vykurovať,dajte mi prosím vedieť,ďakujem za info.s pozdravom Bonkova.Pekny vecerz.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?