Koľko stojí dotiahnutie Inžinierskych sieti?

Koľko stoja IS, oplatí sa kupiť lacnejsí pozemok a ťahať IS alebo si priplatiť za pozemok a mať ich už na mieste?
Odpovedať
Skus pouzit vyhladavanie starsich diskusii, mas tam aj konkretne cenove kalkulacie, pomoze ti to sa trosku zorientovat. Na tvoju otazku sa neda odpovedat, nepises nic blizsie, aka vzdialenost, aky cenovy rozdiel a pod..
Odpovedať
Profilova fotka
Nabudúce založ diskusiu, lebo na otázku ti odpovieme iba raz, mňa konkrétne plyn 959€ aj s meračom, plyn - pripojovací poplatok 153€, elektrika 517€ aj s rozvadzačom, elektrika - pripojovací poplatok 209€, vodu práve vybavujem, čakám na zmluvu od ZsVAK, ale potrebuješ vodomernú šachtu cca 220€, prípojku z pouličnej vetvy. Všetko sa to odvíja od vzdialeností, ak budete ďalej od jestvujúcich zdrojov, tak je aj vyššia cena. Všetko by ti mali povedať projektanti jednotlivých profesií...
Odpovedať
moj nazor je kupit pozemok uz so sietami a mat aspon o nejake opletacky menej :-|
Odpovedať
cena je fakt rozna to zavisi od mnozstva faktorov a ci sa oplati? zasa zavidsi od ceny pozemku, od ceny tycoho polozenia IS..........a porovnat pozemok so sietami. Niekedy sa IS tahat oplati, niekedy nie. Otazna je aj ploloha pozemku, niekto priplati rad za vysnivany pozemok na vysnivanom mieste.
Odpovedať
Profilova fotka
A niekedy sa oplatí kúpiť pozemok bez prípojok, pokiaľ sa jedna o lokalitu novostavb, kde stavajú nove domy na bývalej ornej pôde-a všetci pretlačaju prípojky EL a PL cez cestu. čiže zaleží to od kopec faktorov: aj samozrejme lokalita,vzdialenosť od mesta a cena pozemku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?