Kde kúpim signalizačný kábel?

Neviete mi poradiť ako sa presne vola ,kde sa da kupit a koľko stoji meter signalizačneho kábla pri relizacii vodovodnej pripojky. Odporucali by ste ho davat do zeme?nestaci len folia?dakujem
Odpovedať
Ak budes mat pripojku kopanu 400m cez buduce stavenisko tak treba. Ak je to 10m cez zahradu tak treba supnut 20cm nad to foliu a je to. Ak to budes chciet hladaj napr :markery na sietove pripojky .Skorej by ma trapil plyn ako vodovodna pripojka :) Tu ked clovek sekne tak maximalne ide zavriet hlavny privod ale ked seknes plyn :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Použitie trasovacieho drôtu pri nekovových (HDPE a pod.) rozvodoch nie je na škodu. Ako signalizačný (trasovací) kábel môžete použiť aj vodič AYY 4 mm, prípadne CYY 2,5 mm. Je to bežný elektroinštalačný materiál, jeho zakúpenie by nemal byť problém. S markermi je to samozrejme tiež riešiteľné, ale pri drôte je lokalizácia presnejšia vrátane určovania hĺbky na celej trase. Použitie trasovacieho drôtu doporučujem. Ľudovít Tátos.
Odpovedať
akákoľvek predajňa s elektroinštaláciami respektíve s elektroinštalačným materiálom. Tam istotne majú akýkoľvek druh káblov. Po prípade tento by mohli mať aj v predajni s vodárenskými potrebami. Jednou z možnosti je tiež navštíviť nejakého známeho elektrikára ten istotne bude mať doma nejaké rezervy.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?