Kde kúpim kryciu skriňu na plynomer?

Profilova fotka
Stavebnici, dával som si prehodiť plynomer ku kraju pozemku a chcel by som radu, kde by sa dala zohnať krycia skrinka a za koľko. Jedna sa mi o to, ci vyjde lacnejšie spraviť ju z porfixu alebo kúpiť hotovú. Pre upresnenie, plynomer nie je úplne v plote, takže skrinka nemusí byt uzamykateľná a prevedenie skrinky je plne v mojej réžii.
Odpovedať
Profilova fotka
Nikto to prosim vas nekupoval alebo niekde nevidel?
Odpovedať
Profilova fotka
Po niekolkodnovom prieskume zodpoviem dotaz sam. Plastova skrinka na ocelovych nozickach sa pohybuje od 89,- EUR bez DPH. Takze jednoznacne mi vychadza, ze "Ladies and gentlemen, the winner is..." Porfix, lepidlo a sietka v sume mozno 15EUR. A este to bude aj podla mojich predstav a potrieb.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
@mariand Dúfam, že sa podarilo urobiť skrinku na vlastné náklady. Tak podarilo? Vieš dať foto? Riešim momentálne podobný problém len s tým rozdielom, že teraz plastový kryt stojí cca 200 eur, čo nehrozí. Ešte otázka, musí byť označený plynomer tak, že natretý na žito alebo to môžem urobiť podľa vlastných predstáv? Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@kaitara plynova skrinka prazdna napr s300 stoji cca 105€ , komplet vratane regulatora, hadic a uchytov cca 200-220 ten isty model s300
Odpovedať
@psychx tomu nerozumiem. Mam pri plote v predzahrade, nie je sucastou plota, plechovu skrinku prastaru, v ktorej je plynomer. Skrinku chcem vymenit za nieco estetickejsie. Plastovy kryt stoji tolko, kolko som pisala. To, co hovoris ty, je na co? Naco je mi regulator a hadice, ved ja tam nemozem napojit nic. Zo skrinky mi vystupuje zelezna zlta rura a pokracuje do zeme.
Odpovedať
Profilova fotka
@kaitara ale to si nenapisala ze skrinku mas v nie v plote ale mimo. bez ohladu nato sa aj pod tuto ktoru som ti napisal da dokupit bude sokel ktory ma cca pol metra. alebo take nohy. a hej skrinka musi byt oznacena staci nalepka ze je tam plyn , na farbe nezalezi.
Odpovedať
Profilova fotka
@kaitara jasne, cela skrinka zo zvyskov co ostalo po rekonstrukcii, OSB dosky, hranoly, polystyren. Dokonca, stresna krytina vo farbe domu.
Odpovedať
@mariand Ďakujem, tak presne som si to predstavovala. Skvelá práca a dobrá inšpirácia.
Odpovedať
Profilova fotka
@kaitara je to robene "americkym sposobom" :-) prva drevena kostrukcia na vyrovnanych tehlach z hranolov 40x40, nasledne oblozene OSB doskami, potom uz len polystyren a sietka, na vrch klasicky folia, rost a krytina. Pod kostrukciou na tehlach je este IPA. Tu som potom este aj prichytil na spodnu hranu osb pod polystyrenom, kvoli dazdu. Povrchova uprava bude podla domu, ale to sme este neriesili.
Odpovedať
Profilova fotka
velmi dobra inspiracia
Odpovedať
Profilova fotka
@mariand super si to nakoniec spravil, asi sa necham inspirovat :) a ked to budem mat tak hodim fotku
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?