Inžinierske siete

Prosím o radu. Ak uz mame schvalene projekty od sietarov elek., voda, kanal.,.....je mozne zacat tahat siete k hranici pozemku aj bez toho ze nemame este stavebne povolenie?....chceli by sme uz mat siete potiahnute k hranici pozemku, ked zacneme stavat, nakolko ich musíme tahat 80m a to pod príjazdovou cestou. Pravdepodobne musíme poziadat aj mesto o povolenie o zokopavku. Vopred DAKUJEM za odpovede.
Odpovedať
nikto nic?:-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
myslim si, ze nemus projekt domu, nakolko ked sa predavaju stavebne pozemky s inzinierskymi sietami, tak predsa nevedia, aky dom tam bude stat. :-) my to ideme tiez takto realizovat.
Odpovedať
Profilova fotka
@erina11 tak ako ste to nakoniec vyriesili? mam rovnaky nazor ako btus, ved pozemoky na predaj su uz so zrealizovanymi sietami a SP sa vybavuje az pred samotnou stavbou... =-) :-)
Odpovedať
@bibi78 ...museli sme si pockat na vyjadrenie mesta, nakolko sme vodu podtlacali../rozkopavka/. Islo to celkom rychlo od ziadosti tak do 2ch tyzdnov sme uz kopali. ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
@erina11 a koko vás vyšli tie siete ja mam z toho obavy že to bude drahe
Odpovedať
@martinka3110 siete sa daju urobit za normalne peniaze len ak si ich urobite svojpomocne a za predpokladu, ze nebudete tahat aj plyn.. zalezi samozrejme na vela dalsich veciach ale plyn je jednoznacne najdrahsi spas co sa tyka IS. o aku dlzku ide?
Odpovedať
@martinka3110 ....robili sme si to svojpomocne, ale ako píse @benco ....plyn by bola najdrahsia polozka....my sme plyn netahali a kanal +voda+elektrina...cca 2500 € - 3000€....ak by sme dali plyn bolo by to o 5000-6000€ viac /vratane kotla arevizii atd./....a kurenie mame podlahove elektricke bez kotla...cena 3000€ /praca,kable,regulacia 9x/
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Prosím Vás koľko by vyšlo dotiahnutie vody, elektriny a plynu ak je pozemok orná pôda vzdialená od posledného domu po polnej ceste cca 50 metrov?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?