Grundfos Scala2 nefunguje ako ma
Nenašli ste čo ste hľadali?
Odporúčaní dodávatelia![]()
![]()
HEVOLTA Slovakia
Bratislava
HEVOLTA predstavuje jedinečné technologické riešenia, ktoré zlepšujú kvalitu bývania a prinášajú výnimočný komfort.
STAVBA - ENERGIE - POISTENIE - DÔCHODOK
STAVBA - ENERGIE - POISTENIE - DÔCHODOK
EQUINOX, s.r.o.
Banská Bystrica
Sme obchodno-montážna spoločnosť pôsobiaca plošne v rámci celej Slovenskej Republiky, ktorá Vám ponúka komplexné služby v oblasti tepelných čerpadiel.
Modrá strecha odporúča:
Užitočné čítanie
- Hypotéka a aktuálna situáciaDiskusia
- Vývoj cien stavebných materiálov a prácDiskusia
- Nový Magazín na Modrej streche! :)Diskusia
Inšpirujte sa
Pridajte sa do skupiny
Články od našich partnerov
Stavte na udržateľné technológie, radí vývojár z Nemecka
Krytina vhodná pre rekonštrukciu
HELUZ prichádza s novou iniciatívou Zmysluplný celok. Nabáda k dôkladnému premysleniu výstavbyArchív článkov od partnerov
Ako to uz byva, prestalo mi fungovat cerpadlo v tom najlepsom okamihu, pred vianocami, pocas lockdownu...
Mam cerpadlo Grundfos Scala2, ktore bezalo bez problemov takmer 2,5 roka. Dnes doobeda som zrazu zistil ze ide slaby tlak vody. Isiel som pozriet cerpadlo a to ukazuje chybovu ikonu 5, prilis velky tlak vody. Avsak tlak vody v obecnom vodovode sa nezmenil, cerpadlo alo znie inak ako na zaciatku. Akoby slabsie alebo ako to povedat.
Vypada akoby sa stale snazilo tlacit vodu, ale nepodari sa mu dostat na pozadovany tlak (aj ked je nastaveny na najmensi). Po chvili vyhodi danu chybu. Skusil som ho komplet poodpajat ci daco nedosiahnem, ale bohuzial.
Nejake rady?