Firma na zadržiavanie dažďovej vody a jej následné použitie

Poznáte firmu na takéto riešenie - výkon + cena, alebo aj dáky cenový zlepšovák (kúpa len nádrže a následné použitie technológie na čerpanie od druhej firmy)?
Odpovedať
Profilova fotka
videl som v Čechách ponuky na komplexné riešenie, u nás som zatiaľ videl len poskladané z komponetov buď podľa projektu alebo podľa výberu investora. Za najväčší problém pokladám znečistenie, treba pieskový filter s možnosťou výmeny alebo preplachovania. Dajú sa použiť aj malé filtre, ale ich životnosť je krátka.
Odpovedať
@kalomir asi pred 2 mesiacmi som poziadal o cenovu ponuku na kompletny systém s podzemným zásobníkom vody/Modulárny systém Carat . nadrz - 3750 l , teleskopicky nadstavec , filtracna sada , technicka sada na doplnanie vody cerpadlom ,doprava v cene - komplet 2816 eur . Pytal som sa na cenu montaze , tak ako odpoved som dostal , citujem : "Vacsina klientov si zapojenie a instalaciu robi sama, resp. firma ( vodar ) ktory mu robi na stavbe aj ine veci , dopoji aj nase zariadenie. Kedze ide o velmi " jednoduchu " instalaciu , niektori klienti si to dokonca riesia sami...podla navodu na instalaciu ktory je jednoduchy, to urcite nebude ziadny problem. Osadenie nadrze je otazka cc. 1 hod ( max.) samotne dopojenie konzoly Eco plus , viac ako pol. dna by nemalo trvat." Maju vlastneho vodara , ale kedze som z Michaloviec , tak by to nebolo pre nich ekonomicke posielat ho k nam na montaz .
Odpovedať
@romanc aj my sme chceli carat, ale ked mi napisali, ze to nenamontuju, ak sme to nechali tak..., chcu kopu penazi a dodaju iba komponenty - nechapem...
Odpovedať
@peta_petruska my zatial sme sa este nerozhodli , kedze momentalne este riesime projekt , inzinierske siete , ale cena za cely system sa mi zda byt ok . Cena instalacie u lokalneho vodara je predpokladana na cca 250 eur ,
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?