Firma na vŕtanie studne - s kým máte dobrú skúsenosť?

Odporucte, prosim, na zaklade vlastnej skusenosti firmu, ktora nam urobi vrt na pozemku. Planujeme tepelne cerpadlo zem voda. Najlepsie ak by to vedeli ako kompletku, ale nie je to podmienka. Podtatranska oblast alebo Spis - uprednostnime lokalnu firmu. Dakujem za kazdy nazor.
Odpovedať
Vie mi niekto poradiť čo roniť s vytekajúcou vodou z vrtanej studne? Navrtali mi ju na 64m a už dva týždne z vtrtu vyteká samovoľne voda. Studniari čo mi ju vrtali mi povedali aby som ju vypúšťal niekde von, čo je nemysliteľné. Neviem ako ju zastaviť. Ďakujem za odpovede
Odpovedať
@alexander61 len ticho zavidiet...
Odpovedať
@alexander61 možno ste natrafili na artézsku studňu a bude vytekať stále a dať tam ventil a odpúšťať podľa potreby Artézske studne Striedanie nepriepustných vrstiev s priepustnými utvára v nížinách podmienky pre vznik podzemnej vody s napätou hladinou - tzv. artézskej podzemnej vody. K vzniku napätej hladiny dochádza vtedy, ak je priepustná vrstva, v ktorej sa vyskytuje podzemná voda, zhora uzavretá relatívne nepriepustnými vrstvami a nachádza sa pod vplyvom hydrostatického tlaku. Takže po navŕtaní voda vyteká samovoľne, bez použitia čerpadla.
Odpovedať
Profilova fotka
@vikus123 mne vŕtali www.hageos.sk
Odpovedať
@vikus123 ahoj, ja by som chcel vidieť fotku ako to vyzerá (čisto zo zvedavosti), mohla by si jednu priložiť? Ďakujem
Odpovedať
64m?
Odpovedať
@alexander61 verim, ze mas velky problem a preto Ti navrhujem, aby si si zalozil vlastnu diskusiu, ktorej das priliehavejsi nazov. Mozno tu najdes ludi, ktorym sa stalo to iste. Vela stastia.
Odpovedať
@yakkuza pytaj sa Alexander61. Ja som zalozila temu, aby som ziskala odporucania na spolahlive firmy a ludia tu odpisuju uplne mimo temu.
Odpovedať
@vikus123 ah jasné, pardon. Nejdem tu už spamovat.
Odpovedať
@poliacik321 Takze spokojnost? Aku mas hlbku a kolko ta to vyslo, ak si este pamatas. Pripadne kedy to bolo. Dakujem pekne. Ale samozrejme, ze ceny sa menia, takze ich osobne oslovim.
Odpovedať
Profilova fotka
@vikus123 juuuj..asi pred desiatimi rokmi cca 2500sk/bm. A hĺbka cca 16m voda v 10m
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?