Firma Hladik z Myjavy - máte skúsenosti?

Ahojte, mrzi ma, ze kazdy sa pyta na skusenosti s firmami, ale potom vlastne neprida. Inak by sa hodila aj rubrika "Skusenosti" My sme sa rozhodli dat zakazku na vybudovanie IS a cesty tejto firme. Bola to chyba, velka chyba. Vyse tyzdna im trvalo, kym od povodneho terminu vobec zacali cosi robit. Na zaciatku mali doviezt material, zhanali ho ale priebezne, resp. na poslednu chvilu. Terminy stale posuvali, zahmlievali,slubovali ze pridu, rano ich cakate a ludia nikde, telefon neberu ... ozve sa poobede zastupca alebo dakto iny, s neakou novou vyhovorkou. Firma nema absolutne ziadne vlastne zazemie, bager, elektrikari, vodari, plynari, cestari ... a vsetko sa zohana na poslednu chvilu. Neoznaceny nezakryty vykop nikomu nevadi ani po N-tom upozorneni. Nadavky, vulgarnosti a vyhrazanie zo strany majitela !!! po urgenciach niesu nic vynimocne, ci vyjadrenia typu "ja s vami tak vyje..m" su tiez neni nic nezvycajne Firmu viac ako neodporucam!
Odpovedať
Uff, to ma mrzi ale mna si velmi potesil. Ked som v novembri zhanal firmu na omietky, tak sa mi velmi ponukal ako moze prist hned a tak dalej. Nikde som si vsak nenasiel ziadne referencie a aj mi bolo divne, ze kazda poriadna firma mi povedala, ze az po Vianociach a on nic nema, tak som ho nezobral. A ponukal mi kleber, sietku a na to Viva Maxima od Baumitu. Naokoniec sa mi ozvali chlapi co robili kamosovi, ze im vypadla velka zakazka a bol som spokojny.
Odpovedať
@xywy Suhlasim s tebou na milion percent!!!!! Uplne rovnaka skusenost asi s pred roka. Sluby, navysovanie ceny, ku koncu aj vyhrazanie. Bol som rad ze zmizli. Aj by som sa rozpisal ale nema to cenu. Nasiel som ich cez aaadopyt. @keldon Ako pises, tiez vravel ze moze prist hned a ze za par dni to bude... Musim povedat, ze nakoniec to dokoncili, ale ten stres,vyhrazky a vyhovorky... Absolutne neodporucam a to ja som velmi zhovievavy clovek ale co je moc ... Dnes to uz beriem ako dobru skusenost a cennu zivotnu lekciu.
Odpovedať
@tomstein rovnako aj my sme ich nasli cez aaadopyt. Ale dovolim si nesuhlasit, stoji za to to tu rozpisat kvoli ostatnym - keby sa ludia podelili o skusenosti, ostatni sa zorientuju. Keby si sem pred rokom napisal svoje skusenosti, nebol by som s nimi zacal spolupracu. Skoda. Ale mozes pomoct dalsim, takze sup sup, rozpis sa ;)
Odpovedať
@xywy No už je to nejakú dobu čo u nás robili. V skutku ma to mrzí, že som neposunul svoje skúsenosti skôr, lebo si viem predstaviť čím si prešiel. Ale ver mi, že vtedy som bol neskutočne rád, keď celé to divadlo skončilo a úprimne, nechcel som sa k tomu vracať. Dokonca na aaadopyt má dve hodnotenie čo pozerám, tiež s podobným scenárom :) http://www.aaadopyt.sk/dodavatele/hod... Každopádne tú firmu určite neodporúčam!!! A ako som písal, teraz to už beriem ako dobru skúsenosť a cennú životnú lekciu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Pan Hladik,je to firma ktoru by som nikomu neodporučil!!!!su to spekulanti,ktori si nepravia to co maju.pracu odflaknu narobia bordel a nepocuvaju ako to zakaznik chce!!!nenechajte sa oklamat ani tym ze vam da zmluvu o diele.stale vyhovorky,zatajovanie,komunikacia na nule! Vrelo Neodporucam a verim,ze tie kladne hodnotenia si pisal sam alebo jeho kamarati!!!!!!!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Zvažoval niekto podanie hromadnej žaloby? viem že to tu niekto rišil - p. Herák a p. Hladík.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?