Dodávateľ plynu SPP alebo ZSE - elektrina od ZSE

Profilova fotka
Dobrý deň, ktorého z týchto dvoch dodávateľov plynu preferujete a prečo? Elektrinu berieme od ZSE a rozmýšľame koho si vybrať na dodávku plynu. Ďakujem. :-)
Odpovedať
@ivusik_pampusik Ja beriem oboje od ZSE. Jeden dovod je jemnucko nizsia cena oproti SPP, ak sa zaviazete na 3 roky. Druhy dovod bol, ze som si naivne myslel, ze to pojde na jednej mesacnej fakture. Ale nejde.. A nie su ani v jeden den, jednu mam splatnu 15. v mesiaci, druhu 29. v mesiaci.. V principe je uplne jedno, akeho dodavatela plynu si vyberiete, vzdy je to ten isty plyn..
Odpovedať
@cache plyn i elektrina sú rovnaké ,len ceny má každý rozdielne, v júni SPP znížil cenu elektriny o 11 % a pri dodávkach oboch zľava, pozri si na kalkulačke, alebo rovno na ich stránkach prečo ti nie je jedno či je to na jednej alebo dvoch faktúrach? skontroluješ to tak či onak, stačí jeden klik naviac
Odpovedať
ja beriem obe od SPP. So ZSE mam velmi zle skusenosti ked som riesil reklamaciu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
@ivusik_pampusik dobry den mam otazocku ako ste sa rozhodli nakoniec a ake mate skusenosti dakujem
Odpovedať
@tripmag Zoberte toho kto vám dá najnižšiu výslednú cenu. Ak budete mať plyn a el. od jedného tak cena bude ešte nižšia. Ja som dal ( ešte mám ,) elektriku od SPP.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ja mam zo ZSE len tie najhorsie skusenosti!!Platim mesacne 110eur za plyn a kazdym rokom mi chodi nedoplatok minimalne 100eur,a to som sama a pol roka z celého roka niesom doma som v zahranici cize mam energie,v tomto pripade plyn, vypnute!! Napriek tomu mi vystavuju stale nenormalne vysoke nedoplatky,ktore su podvod!!!Jednanie maju katasatrofalne,uz som nastastie presla do SLOVAKIAENERGY,no dufam,ze som nespravila este vacsiu chybu ako so ZSE.A este mi aj zmluvnu pokutu dali,banda spinava.Takze toto je moje hodnotenie na tohto podvodníckeho spinaveho dodavatela.Nestaci tomuto smiesnemu statu,ze nas okrada dennodenne o miliony,este aj dodávatelia energii su vo vlastnictve týchto zdrogovaných bastardov politikov!!!
Odpovedať
@mirec1 ja tiez!!!! najlepsie zapalit tuto bandu bastardov!!!
Odpovedať
@gvendolina2225 sa ukludni, sak vidis na plynomeri aku mas spotrebu, sedi to ci nie?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Máte niekto plyn od ZSE? Ak som to správne vypočítal, išlo to hore o 11,2%, čo sa mi zdá celkom dosť... Mám tarifu D2.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?