Demontáž existujúcej plynovej prípojky

Ako sa dá odstrániť existujúcu plynovú prípojku pre existujúci rodinný dom ? Rieši to SPP ? Ak áno ako to treba u SPP žiadať ? Cca. koľko stojí ?
Odpovedať
Profilova fotka
@lori0023 :-) Ja som tiež toto riešil. V 2015-om. Kúpil som starší domček a pred ním zo zeme vytŕčala plynová prípojka.... To vraj treba vykopať až na samé potrubie v zemi (cca 3 m)... - abl-bla-bla... Nakoniec som okolo tej vytŕčajúcej rúry vysadil živý plot, takže ju už ani je je vidno.
Odpovedať
Profilova fotka
@lori0023 ja som mal na pozemku dve pripojky (pplanovane na radove domceky, neskor pozemky preparcelovane) tak som sa stal "stastnym" majitelom dvoch pripojok. Tu nepotrebnu mi firma - opravnena osoba zrusila. Nestalo to vela cca100e ale robili mi aj tu druhu pripojku tak asi preto ta cena. Ale ako pise @leonardom ak ti esteticky neprekaza "trubka" nechaj to tak. Cast pripojky je aj tak uzavreta teda, bez plynu... mne to zavadzalo v posuvnej brane
Odpovedať
@leonardom Plynová prípojka bola v 3 metrovom hĺbke ? Takže ste to na konci nerušili ? A čo treba robiť keď skriňa a ostatné príslušenstvá plynovej prípojky sú umiestnené v fasáde rodinného domu ?
Odpovedať
Profilova fotka
@lori0023 To potrubie, čo šlo cez pozemok, bolo v 3m hĺbke... A že to treba odkopať a len oprávnená firma apod... Ja som to mal v predzáhradke...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?