Cena za plynovy merač a istič na elektrinu

Dobry den prajem, vedeli by ste poradit...? Na staršom dome je plynova sieť, no chýba tam merač. Dom nie je obyvaný asi 10 rokov, . Tiež je tam elektrina ale chyba tam istič. čo tam potrebujem urobiť a kolko by ma to stalo, aby to znovu bolo plnefunkčné?
Odpovedať
Čo znamená je tam elektrina ale nie je istič? Je pripojka? Aka? Ci instalacia domu?
Odpovedať
Asi sa nevyznám... el. a plyn sa nepoužíva cca 10 rokov. Inštalácie tam sú, ale merače NIE. Skrinky sú tam. Merače si musím kúpiť nové alebo el. a plyn. to dáju na požívanie. Koľko stojí merač na plyn a elektriku. Jedna sa o ZSE.
Odpovedať
Plynove hodiny stoja cca 100eur, ale nemyslim, zeby to bolo vsetko, co k tomu treba...to sa ti este hadam ohlasi niekto kompetentnejsi.. S elektrikou to nieje take jednoduche, Musis si poziadat ZSE o pripojenie a oni ti udaju podmienky za ktorych to pojde.. Ak nieje elektromer na hranici pozemku, tak je takmer iste, ze budu ziadat rekonstrukciu pripojky s presunutim elektromeru na hranicu pozemku. Dalej, ci uz s rekonstrukciou alebo bez pravdepodobne budu ziadat reviznu spravu na pripojku aj dom.. A potom este neaky poplatom (maly) a je to .. Istic je najmensia polozka, cca 10 - 15eur..
Odpovedať
http://bfy.tw/CpDD
Odpovedať
Ak je elektrika odpojená viac ako 2 roky tak už na stará prípojku nepripoja. Musí byť vybudovaná nová prípojka
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?