Aký alarm a kamery pre najlepšie zabezpečenie?

caute viete poradit co namontovat do domu na ochranu ?aky alarm ake kamery kde ich imiestnit ked je kamera 3 m os vstupu da sa nejako zafarbit so sprejom ? mam bungalov 120 m2.dajte tipy ked sa tomu rozumiete a ceny. susedovi preskocili plot a zobrali vsetko co nasli. dakujem
Odpovedať
1
2
@caliano11 naco by ti ju farbili? Dam kapucu a hotovo. Alarm si kup podla toho kolko mas rozpocet, na supaka co ti preskoci plot a ukradne mobil ti staci hociaky, ale ked chce tak ti zobere aj tak
Odpovedať
@caliano11 alarm .... dnes uz si nikto nevsima ak niekde nieco huka .... Kamery su hlavne psychologicke odstrasenie amatera ak su spravne a hlavne viditelne namontovane .... .... profik ak sa rozhodne tak ta vykradne a mozes mat cokolvek .... Ja som kupil par IP kamier v cine .... stoja skoro nic a dokonca aj funguju ..... :-) za 100€ mozes mat 5 kamier z ciny :-)
Odpovedať
@mackoke Ahoj, máš nejaký link? Díky
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoke a dialkovy dozor je v cene kamier :-D
Odpovedať
@majkoj myslis si ze tie kamery ktore kupis na slovensku za 100-150€ ci 200€ kus nemaju "dialkovy" dohlad? :-) ...... vsetko je to aj tak vyrabane na jednej linke v cine .... ..... a je mi uplne jedno ci neaky cinan vidi kto mi beha po dvore :-))))) ..... rocne predavaku tisicky kamier ..... vies ako ich zaujima tvoja zahradka? :-)))) alebo si myslis ze je tam mali cinan po pozoruje cely svet? :-) na 99% nas telefon s androidom .... to ti nevadi ze ta sleduje google? :-)))) .... a vie presne kde sa pohybujes s kym si pises ci telefonujes..... . @zulfizar https://lnk.sk/zAFZ
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoke nuz pri kamere za 100€ moze byt, ze ma niekto moze sledovat, pri kamere za 20€ je to takmer istota, pretoze, nikto ti predsa nebude davat HW zadarmo bez zameru :)
Odpovedať
@majkoj je viac veci co stoja skoro nic a clovek to nechape
Odpovedať
Profilova fotka
@sysell vsak ano, preto si vzdy kladiem otazku preco a co to pre mna moze znamenat a ci som ochotny to akceptovat.
Odpovedať
@majkoj myslim, ze tie kiamery z ciny za 15-20 EUR su identicke, ako tie predrazene, len s nastriekanym logom nejakeho predajcu, a pytaju za ne 150 EUR. Riesil som to a vyberal do domu, nakoniec som sa rozhodol, ze budu objednane z Ciny. Na vystave mi predajca ponukol zostavu 5x exterierova kamera + 1x interier, + DVR zariadenie za 1500. Od Ali... .com to mam komplet za 400. A tak je to so vsetkym. dotykove vypinace za 16 EUR na Slovensku ponukaju za 160 EUR.
Odpovedať
@majkoj a ked niekto chce, tak Ta hacknu, nech mas cokolvek. Ako vysvetlis predrazeny iphone, ktory je mozno lahsie hacknutelny ako nejaky android za par susnov? Zase nebudme vsetci paranoidni :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jurkoboss noze ukaz co si kupil nech porovname ci je to iste ako moja za 120 :)
Odpovedať
@majkoj porovnavaj :-) https://www.aliexpress.com/wholesale?...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@jurkoboss @majkoj z ciny by som si neobjednal uz len z principu ako sa im dari nicit tento svet odpadom je to hnus a potom sa ludia cuduju ... vzdy sa snazim kupit co nie je z ciny!
Odpovedať
@jurkoboss nejde ten link, @pitt2701 tak si kup kameru vyrobenu v nemecku ak najdes, dufam ze ten pocitac alebo telefon z ktoreho piseseje este daky siemens alebo ibm madenin usa 1975 alebo nokia z madarska
Odpovedať
@sysell ano presne taky mam
Odpovedať
Profilova fotka
@jurkoboss s cim? To nemas link na konkretne to co si kupil ? @pitt2701 no v oblasti ip kamier budes tazko vyberat :)
Odpovedať
@pitt2701 daj som zvedavy co mas za stroj :-)
Odpovedať
@sysell Nokia 3310
Odpovedať
@sysell ale nie mam Linshof i8
Odpovedať
@pitt2701 to si iny individualista ale zial ... Linshof je zrejme pre väčšinu Slovákov neznáma firma. Sídli vo Viedni, no Centrum pre výskum a vývoj má v Hamburgu. V súčasnej dobe dokončuje výrobu smartfónu, ktorý by sa mal začať predávať v marci budúceho roka. Nikoho zrejme neprekvapí, že vyrábať sa má v Číne To je take designed in california made in china
Odpovedať
@sysell si velky odbornik sa mi zda :)
Odpovedať
@sysell ten projekt neskrachoval?
Odpovedať
@codyy neviem ked pise ze ho ma tak sa asi dal kupit.. zial uz neexistujebasi ziadny telefom vyrobeny mimo aziu, resp v eu
Odpovedať
@majkoj este som konkretne nekupil. Pisal som ze budem objednavat. Zatial na dome mam dokoncene elektro a teraz omietky. Fasada a potom tie kamery niekedy v lete. Samozrejme este budem sondovat. Priorita je aby boli IP PoE, tak je nachystana kabelaz.
Odpovedať
@sysell ja len ze nemam vedomosti ze sa nejake kusky dostali do predaja niekedy...
Odpovedať
Profilova fotka
@jurkoboss aha, cize sme v rovine teorie :), pisal si ze si sa rozhodol, ze budu objednane, co skor vyznelo ako rozhodnutie co si spravil a zrealizoval. Ja v tvojom linku ziadnu ponuku na ip kameru za 20€ nevidim :)
Odpovedať
@majkoj ach jaj, zase bavim s pravnikom? :-) Chytame sa za slovicka? No dobre, Pisal som konkretne, ze som mal ponuku na Slovensku na komplet system za 1500, v linku su cele sady, uz aj s DVR, sada 8 kamier. To som dal na porovnanie.
Odpovedať
@jurkoboss Na IP kamery napajane cez PoE za 20€ zabudni. Resp. ak aj nieco najdes, tak to bude strasna mazanica.
Odpovedať
@danculd samozrejme, necakam od toho 4K obraz :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jurkoboss nechapes co ti pisem, tie lacne sety nie su ip kamery, ale bezne analogove (vacsinou nie su fhd), ktore sa pripajaju na tu "krabicu". To proste nemozes porovnavat.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?