Akú tarifu na prípojku?

caute chcem sa opytat podla coho ste volili tarifu na stavbu ked vam robili pripojku ked ste sli stavat dom? my mame hrubu stavbu no doteraz sme nemali pripojku. no a teraz si mame vybrat daku tarifu aby nas pripojili. ci ako to funguje?
Odpovedať
doooobrá otázka...prípojku či tarifu čoho? ;-)
Odpovedať
elektrika he he. to ma nenapadlo :-D ze su aj ine pripojky :-p
Odpovedať
no vidíš tak o je iné.Treba myslieť vopred lebo títo experti nedovolia meniť tarifu moc často.Viem že som povedzme na plyn dal tarifu zvýšiť a ked som si prepočítal reálnu spotrebu a videl že máme vysoký preplatok , zavolal som na zák.linku a nedovolili mi ani tak tarifu zmeniť....lebo už raz som ju ten rok menil...tak pozor. ;-)
Odpovedať
no ono je to asi tak ze ako stavebna pripojka to ma inu tarifu ako ked je to uz po kolaudacii ci? lebo nevieme aku vybrat a naco dat pozor
Odpovedať
no neviem...len že to dllllho trvá. :-|
Odpovedať
hm to mi ani nehovor ma asi porazi. skrinu na pozemku mame a tiez aj kabel je na stlpe. vraj mame u dakej pani na elektrarnach nahlasit tarifu a oni pridu dat merac ci co do skrine. inak kabel zapojili na stlp hned na druhy den od telefonatu.
Odpovedať
dnes rano to manzel absolvoval... pani nam tam dala stavebny prud... lebo do kolaudacie je este velmi daleko... isiel tam aj s reviziou a zajtra maju prist osadit hodiny... zalohove platby dala 10e/mesiac... ale citam, ze mate skrinku na pozemku a kabel na stlpe... a ku skrinke este ziadny kabel nevedie? bez toho nespravis reviziu a bez revizie ti nepustia prud...
Odpovedať
mame aj kabel aj reviziu.
Odpovedať
tak zober reviziu a chod do zakaznickeho centra... ;-)
Odpovedať
no to vieme len sme chceli vediet podla coho vybrat tu tarifu ci je daka vyhodnejsia alebo podla coho to dat
Odpovedať
A čo tak pozrieť internetové stránky dodávateľov. ;-) Napr. u ZSE sadzba DD1 je vhodná pre stavby(chaty, záhrady, garáže) do cca 1500 kWh za rok. Sadzbu je možné meniť až po 12 mesiacoch. (Výšku záloh kedykoľvek). To je sadzba pre bežnú spotrebu bez el. ohrevu tepl. úžitkovej vody a bez el. vykurovania. Pokiaľ je to ešte vo výstavbe , tak tých 10-15 € stačí. Ak sa už ale sťahujete , treba si vybrať DD2 a zálohy vyššie :-)
Odpovedať
takze nakoniec sme naozaj dali DD1 tarifu. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?