Ako postupovať so zavedením plynovej prípojky do domu?

Profilova fotka
Plynové potrubie je pred domom pod chodníkom. Ako postupovať a kolko to približne stojí? ďakujem !!! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Po hodiny dávajú potrubie plynári, takže sa treba obrátiť aj s vypracovaným projektom na SPP alebo iného dodávateľa, uzavrieť s nimi zmluvu o pripojení, my sme platili poplatok 300€ (NR). Do domu ti ho zavedie plynár, alebo šikovný manžel ale musí to byť odborne a samozrejme treba na to spraviť aj revíziu. Koľko stojí zavedenie do domu závisí od metrov a kto ti to bude robiť.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj 1.2 som bol na SPP distribucia a poplatky neviem ale pripojenie musí robiť odporučená firma kontakt na stránke. A po zrealizovani pripojky a revizii treba poziadat onapojenie hodin na meranie plynu. Dalej projekt a realizacia pripojky a rozvodu v dome a projekt a revizia. Volal som uz aj firme ktora mi to bude robit na stranke boli 3 tak som zavolal fi ktora je najblizsie cena by mala bit rovnaka zavislost je vzdialenost od hl plynovodu u mna cca 10m ale porebny je podpich po cestu alebo prekopavka, cena by mala by okolo 120 € projekt a pripojka 800-1000 a zemne prace asi niesu v cene. Ak budem vediet viac tak ti napisem, tento tyžden sa mame stretnut na pozemku a upresnime si aj cenu a rozsah prac chcem totiz aj kotol a podlahove kurenie ta uvidim.
Odpovedať
na stranke SPP alebo SPP distribucia najdes firmy ktore to robia pre tvoj kraj..cena nebude 300euro...so stastim bude cena 2-nasobne vyssia...so stastim....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?