Aká je cena IS - voda a kanál cca 50 m k pozemku?

Chcem vas poprosit o radu. Vazne uvazujeme nad kupou pozemku, nema vsak IS. Elektrika sa da poriesit, no voda a kanal su cca 50 m od hranice pozemku. Poradte, kolko by nas to vsetko vyslo....svojpomocne alebo cez firmu alebo kombinovane. Lokalita blizko Presova. Dakujem vsetkym za rady.
Odpovedať
Maš už projekt na vodu zhotoveny, ako daleko od PO to chceš kopať?
Odpovedať
@jrm66 Projekt este nemame, kedze z vodarne manzelovi povedali, ze az ked budeme vlastnikmi pozemku, tak nam mozu posunut dalsie informacie, resp. dat trasu a pod. Ide o pozemok v Luboticiach..no kedze uz sam osebe je dost drahy, nevieme s akou sumou mame ratat, ci nam uspory budu stacit. Ak mate s tym nejaku skusenost, dakujem vopred za radu.
Odpovedať
@mariamay Skús mi zajtra doobedu brnuť na mobil a niečo vymyslime, kontakt bude v SS,PM,SZ ;-)
Odpovedať
@mariamay zdravím, dozvedeli ste sa cenu IS? pred nami je rovnaká situácia, tak by som rada vedela aspoň orientačnú cenu. ďakujem Vám.
Odpovedať
Profilova fotka
@mariamay nas vyšla kanalizácia cca v takej dlžke, mozno aj väčšej na 600€, robili sme to svojpomocne, cena je za materiál, výkop bágrom, kde sa dalo, inač ručne a projekt. My vodovod nemáme dotiahnutý, čiže vrtana studňa orientačne 1000€
Odpovedať
@evasivonova Dakujem :-)
Odpovedať
@slavusik491 zatial nevieme cenu, je to stale v stadiu riesenia
Odpovedať
Mate niekto skusenost? Dakujem...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?