3 fazy

Zobraz úvodný príspevok
Zdravim pani, mam otazku. Kupili sme starsi dom a je napojeny na 1 fazu. Chceli by sme ale na 3. Elektriku mame od SPP, ale nikde nemozem najst ziadnu ziadost ani nic podobne. Alebo treba ziadost poslat do zsdis? Predom dakujem za kazdu normalnu konstruktivnu odpoved 👍😏
Odpovedať
1
2

Odpoveď na príspevok od gadefox:

@starysomar ok, rozumiem. A škoda, na byte by mi …
@gadefox to už by sa v tom divá sviňa nevyznala potom
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mgx:

@clovek1234 len este pozor na to, ze ak mas elekt…
@mgx no dnes som tu mal elektrikara a presne toto sme riesili pozeral na to a povedal ze mam kontaktovat zse( neviem preco zse) podmienky mi poslala predsa distribucka, a elektriku mame od spp...no a ze mam sa obratit ze ako si to predstavuju, dolu prikladam fotky snad niekto poradi ...pred domom mame kanalizaciu a nikde na dome sa to osadit neda neni tam priestor, elektromer je osadeni hned za hlavnymi dverami napravo vid fotka, takze uprimne teraz ani sam neviem ze co dalej
Odpovedať
Kludne ak niekto vie poradit budem len rad...
Odpovedať
Zrušíš to pravé okno (veľmi by chýbalo?) a namiesto neho sa osadí elektromerový rozvádzač...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od clovek1234:

@mgx no dnes som tu mal elektrikara a presne toto…
@clovek1234 neskusil si poziadat o vynimku? Maju na to tlacivo (aspon ssd ho ma). Predpokladam, ze ti ide len o zmenu hodnoty hl. istica...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od minoo:

@clovek1234 neskusil si poziadat o vynimku? Maju …
@minoo no zatial nie dnes som tu mal este len elektrikara a sme nanto pozerali, no je tam 1 faza 25A a chcem 3x 25
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dedo758:

Zrušíš to pravé okno (veľmi by chýbalo?) a namies…
@dedo758 no neviem si to vizualne moc predstavit 😉
Odpovedať
Ešte je možnosť dať ho pod okno na fasádu, vedľa tej malej telekomáckej. Skrinka má na hĺbku 25 cm, tak to bude trčať asi toľko čo vedľa tá plynomerová. Len aby nebola nízko - montéri sú veľkí páni, zohýňajú sa neradi...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dedo758:

Ešte je možnosť dať ho pod okno na fasádu, vedľa …
@dedo758 bol som sa vcera prejst po ulici, cela ulica je plna tychto radovych domov tak ma napadlo ze skusim, a ano par domov to ma umiestnenych pod oknami presne ako hovoris, takze uvidim poslal som to nafotene na zsdis a pockam jak sa mi pankovci k tomu vyjadria
Odpovedať

@minoo no zatial nie dnes som tu mal este len ele…
@clovek1234 najskôr si daj žiadosť do distribúcie či ti vôbec schvália 3x25A,ak áno určia ti kde môžeš mať prístupový bod s hl. ističom a rozvádzač
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od duzu:

@clovek1234 najskôr si daj žiadosť do distribúcie…
@duzu ziadost do distribucie som podaval ked som zakladal tuto temu, schvalit mi to schvalili, ale urcit mi neurcili nic akurat napisali ze to musi byt na verejnom mieste plus nejake technicke parametre
Odpovedať

@duzu ziadost do distribucie som podaval ked som …
@clovek1234 zisti si u nich, ci mozes podat "ziadost o udelenie vynimky k umiestneniu merania". ked to vygooglis najde ti ziadost pre ssd...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od minoo:

@clovek1234 zisti si u nich, ci mozes podat "ziad…
@minoo ano viem uz som to pozeral, ale najprv pockam co mi odpisu, videl som po ulici asi 3-4 domy ktore mali skrinku umiestnenu pod oknami tak sa vo mne mihla iskricka nadeje 😏
Odpovedať
No volal mi panko z distribucky ze vraj to je ok, ze ked to je hentak spravene ze to tak mam nehat ze mam si len vymenit hlavny istic, ze to splna vsetky normy, ze aj pri revezii ziadny problem. Tak som sa ho pytal ze ci to nejak netreba mat podlozene ze to nebude na verejnom mieste, povedal ze nieze vsetko je ok. No ale nejak sa mi to nezda co si o tom myslite? Predsa len ked pride revizak tak a ja mu poviem ze mi volali z distribucky tam mi moze verit aj nemusi..
Odpovedať
revizaka do toho nic, to kde ma byt umiestneny elektromer je podmienka distribucky a ked su s tym OK tak vybavena vec, nie?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od foobar:

revizaka do toho nic, to kde ma byt umiestneny el…
@foobar ano v podstate takto nejak mi to aj on povedal
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?