Existuje varovný zoznam zlých podnájomníkov?

Existuje varovný zoznam zlých podnájomníkov? Neplatičov, bordelárov, zlodejov...?
Odpovedať
1
2
ja by som uvítala aj zoznam nájomcov, ktorým sa treba vyhýbat...Dokonca by som do takého aj parkrat prispela...
Odpovedať
Vie to niekto z vás založiť?
Odpovedať
určite neprenajímajte p. Michaele Výberčiovej.
Odpovedať
Ono celkovo vzťah nájomca/podnájomník je hlavne o komrpomisoch. Ja sm býval vo viacerých podnájmoch a nemôžem povedať, že v tom bol neaký systém, niektorí boli fajn a niektorí boli vyslovene.... zlý :) a taký zoznam, by tiež nebol možno úplne jednoduché urobiť. Hlavne preto, že každý vie s každým vychádzať inak
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
No mne nedavno prisiel mailom jeden kratsi zoznam neodporucanych podnajomnikov, do ktoreho som s radostou prispela aj ja, tak ho posuvam dalej a doplnujte dalsie mena a strucny dovod... 1. Erik Zeman, trvalé bydlisko: Bratislava, dôovod: neplatič, hlučnosť, narúšanie domového poriadku 2. Božena Turuncova, " Bratislava, " podvodníčka, špekulantka 3. Mikulas Mesko Kosice kriminalnik, patrala po nom policia 4. Jana Dancakova Kosice neplaticka, podvodnicka, spekulantka, rozpredala nabytok, poskodila zariadenie, vymenila zamku, nemienila odist, muselo sa to riesit az cestou policie. Davajte si na nu velky pozor!
Odpovedať
pridávam dalšie meno. Peter Baláž, trvalé bydlisko Trenčín. Dôvod: ukradol osvetlenie z kuchynskej linky, ktoré bolo napevno primontované , prehrabával sa v mojich osobných veciach a navyše si zobral bez opýtania moje osobné veci a používal ich, neplatič k tomu. Nepúštajte si ho do bytu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Odporucila by som kazdemu, kto chce pridat nove meno - neplatica, ci inak problemoveho podnajomnika, aby skopiroval povodny zoznam a don dopisal nove meno, aby tak vznikal jednoliaty zoznam nezelanych podnajomnikov
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Tiež mám ako sused žiaľ skúsenosť s jednou nepodarenou nájomníčkou -pridávam č .5. Rieši sa to s majiteľom bytu a už aj so správcom. Dostali výpoveď z bytu, takže ich zrejme čaká hľadanie nájmu. Nájomníčka - taká vychudnutá dlhovlasá vráskavá čiernovláska s okuliarmi a bez zubov vystupuje údajne pod menom ako Ľubica Nováková (hoci bývajú v bytovke 2 roky, nemajú menovku, zrejme sú na "čierno"). Majú červeného forda s lučeneckou poznávacou značkou, alebo jazdia aj na bielej dodávke tiež s lučeneckou poznávacou značkou. Býva s ňou jej partner/ manžel - tučný zavalitý chlap, menší čierny pes- pouličná zmes a starajú sa o synovu dcéru (asi 6ročnú) - Zuzanu. Môže sa stať, že spolu s nimi bude hľadať podnájom aj ich syn s partnerkou a dojčaťom (asi 4mesačným). Nájomníci jednak neplatia nájomné a jednak dlhodobo porušujú bytový poriadok - hlučným, agresívnym a vulgárnym správaním (najmä ich dospelého syna a jeho dcéry), zápachom z ich bytu, nedodržiavaním rozpisu upratovacích služieb, brechotom psa, otravovaním susedov s požičiavaním peňazí... Susedom, kt. ich upozorňujú na nevhodné správanie, resp. ktorí kontaktujú majiteľa bytu, sa vyhrážajú. Pani rozpráva potichu (zrejme aj kvôli chýbajúcim zubom) a pôsobí "primitívne", ale pozor! je prešpekulovaná, požičané peniaze susedom nevracia. Dievča o ktoré sa starajú je drzé, nevychované, papuľnaté a neustále škrieka, vrieska vo výťahu aj na chodbách, robí taký bordel ako asi všetky deti v bytovke dokopy. Ich syn (správa sa ako psychopat) sa často háda s partnerom/otcom, vulgárne nadáva, trieska nábytkom a dvermi. Dajte si na nich pozor, lebo vám spôsobia len problémy. No mne nedavno prisiel mailom jeden kratsi zoznam neodporucanych podnajomnikov, do ktoreho som s radostou prispela aj ja, tak ho posuvam dalej a doplnujte dalsie mena a strucny dovod... 1. Erik Zeman, trvalé bydlisko: Bratislava, dôovod: neplatič, hlučnosť, narúšanie domového poriadku 2. Božena Turuncova, " Bratislava, " podvodníčka, špekulantka 3. Mikulas Mesko Kosice kriminalnik, patrala po nom policia 4. Jana Dancakova Kosice neplaticka, podvodnicka, spekulantka, rozpredala nabytok, poskodila zariadenie, vymenila zamku, nemienila odist, muselo sa to riesit az cestou policie. Davajte si na nu velky pozor! 5. Ľubica Nováková, okres Lučenec - neplatička, hlučnosť, zápach, narúšanie domového poriadku
Odpovedať
@ljanci oprava malo tam byť podnájomníčka Ľubica Nováková
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
1. Erik Zeman, trvalé bydlisko: Bratislava, dôovod: neplatič, hlučnosť, narúšanie domového poriadku 2. Božena Turuncova, " Bratislava, " podvodníčka, špekulantka 3. Mikulas Mesko Kosice kriminalnik, patrala po nom policia 4. Jana Dancakova Kosice neplaticka, podvodnicka, spekulantka, rozpredala nabytok, poskodila zariadenie, vymenila zamku, nemienila odist, muselo sa to riesit az cestou policie. Davajte si na nu velky pozor! 5. Ľubica Nováková, okres Lučenec - neplatička, hlučnosť, zápach, narúšanie domového poriadku 6. Monika Vrablikova, Uherske Hradiste -klamarka a nicitelka majetku.
Odpovedať
U mňa býval, zaplatil prvy mesiac plus depozit a potom neplatil, vyhovorky do nekončna, hneď to treba riešit. poslat som vyzvu alebo ju doručit osobne v byte. druhy raz to bola uz vypoved.
Odpovedať
Nič v zlom ale viete, že to sú osobné údaje a ich zhromažďovanie podlieha zákonu o ochrane osobných údajov... Takýto zoznam by bol v prvom rade nelegálny
Odpovedať
@peter977 ked uvediete len meno a proezvisko, pripadne mesto nie je to v rozpore s osobnymi udajmi, ved predsa telefonne zoznamy su plne mien aj to je v rozpore ?
Odpovedať
@milo2 každý kto je v telefónnom zozname uviedol v zmluve, že súhlasí so zverejnením osobných údajov a to meno, číslo a adresa :D V zmysle dikcie zákona treba určiteľnosť fyzickej osoby vykladať ako stav, keď na základe jedného alebo viacerých znakov možno osobu identifikovať. Identifikácia sa môže realizovať cez rôzne charakteristické znaky, tzv. „identifikátory“ prostredníctvom, ktorých je možné priamo alebo nepriamo určiť fyzickú, fyziologickú, psychickú, mentálnu, ekonomickú, kultúrnu alebo sociálnu identitu subjektu ochrany osobných údajov resp. dotknutej osoby na účely zákona.
Odpovedať
ak uvediete meno a priezvisko osoby to ešte nie je porušenie zákona.
Odpovedať
Uvedomme si jednu vec. Podnájomník po tridsiatke je v 9 prípadoch z desiatich lúzer a socka. To sú osoby bez pravidelného príjmu ,alebo s minimálnym príjmom. Odmietli ich na hypotéku ,alebo sami vedia že by ju nedokázali platiť. Prenajímal som byt pred piatimi rokmi po dobu 10 rokov. Ak niekto nesúhlasí a neprenajímal byt tak nech mlčí, lebo veci vôbec nerozumie. Jeden z desiatich je slušný človek. (platí na čas a nič nerozbije a neruší susedov) . Kapitola , ktorú nedefinujem sú študenti s nimi nemám žiadne skúsenosti. Je bežná prax , že vám podnájomník utečie , niečo zničí a pod. V malých mestách získať zálohu je nemožné. Platiť daň musíte ,ale mať zmluvu vám nič nerieši. , Aj keď občiansko právny spor vyhráte po 10 rokoch od udalosti, tak vám to žiadne peniaze nevráti. Tento zoznam by bol určite veľmi nápomocný ako predísť veľkým problémom. Byt som predal a už by som sa na to nikdy nedal. Myslím , že správcovské spoločnosti keď si účtujú peniaze za služby by mali mať takúto databázu a navzájom si ju aktualizovať.
Odpovedať
Profilova fotka
Vedel by som na to naprogramovať nejakú jednoduchú webovú apku. :-| Mimochodom keď sme s manželkou hľadali náš nájom, tak si nás majiteľ celkom dobre preklepol.
Odpovedať
@milo2 myslím že je to porušenie... Nesmieme žiadne takéto zoznamy zverejňovať.. ani meno a priezvisko a mesto... Boli snahy o zoznamy "zlých zákazníkov" bez úspechu práve kvôli porušeniu zákona. Musí dotknuta osoba na zverejnenie dať súhlas ( aj napr. Výherca súťaže súhlasí s tým že zverejnia jeho meno a priezvisko atď).
Odpovedať
Ja by som skor navrhovala jedneho kto by mal taky zoznam a jemu by sa hlasili zly podnajomnici cez IP....neukazovalo by sa to verejne.....popripade keby isiel niekto prenajimat tak si zisti od (autora zoznamu) zoznam ktorym ludom sa ma z daneho mesta vyhybat....bola by to mozno mala ale aspon nejaka pomoc tu nas strechacov....
Odpovedať
@peter977 Klasicky pripad , darebaci a podobna haved su podla zakonov nedotknutelni. Srat im na to . Som zvedavy kto by sa tím zapodieval. Dotknute osoby urcite nie. Sudy nestihaju riesit ani riadne zaloby na obcianske spory. Slusny clovek , aby sa bal aj prdnut na ulici.
Odpovedať
@cbx čo tu riešiš? Ja som písal o zákone o ochrane osobných údaje nie o tom, že zákon chráni darebákov alebo nie. Už to tu zbytočne nafukuješ
Odpovedať
Robert Fico, ničiteľ štátu Andrej Kiska, zapredal by Slovensko, podvodník a úžerník
Odpovedať
Tiež by som pridala jedného , ktorého pošlite kade ľahšie. Dušan Kollár notorický neplatič. Jazdí na Superbe a klame vám do očí , že on peniaze má zaplatí a pod. Snaží sa to naťahovať až vám nakoniec utečie bez zaplatenia.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
1. Erik Zeman, trvalé bydlisko: Bratislava, dôovod: neplatič, hlučnosť, narúšanie domového poriadku 2. Božena Turuncova, " Bratislava, " podvodníčka, špekulantka 3. Mikulas Mesko Kosice kriminalnik, patrala po nom policia 4. Jana Dancakova Kosice neplaticka, podvodnicka, spekulantka, rozpredala nabytok, poskodila zariadenie, vymenila zamku, nemienila odist, muselo sa to riesit az cestou policie. Davajte si na nu velky pozor! 5. Ľubica Nováková, okres Lučenec - neplatička, hlučnosť, zápach, narúšanie domového poriadku 6. Monika Vrablikova, Uherske Hradiste -klamarka a nicitelka majetku. 7.Martina Kaššová - Brezno - neplatička, ked dlzila najom za 3 mesiace, bez informovania sa vystahovala
Odpovedať
@tara555 a tu to kto c ita,koho to zaujima?hm :-|
Odpovedať
@maria123 napriklad to zaujima dalsich potencialnych prenajimatelov
Odpovedať
maria123 by si sa cudovala , ale ja som to cital.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?