Dobry majstri

Ahojte strechaci.Mam na vas prozbu ci by my niekto nevedel poradit a dat kontakt na dobrych zateplovacov co robia fasadu.A kolko sa pohybuje cena za robotu .Mohli byt okolo okresu Zilina.Za kazdu radu vam vopred dakujem.
Odpovedať
@petka456 Ved napis,ze chces konkretne zateplovat,aka plocha,aky material a aku mas predstavu o cene,uz len z tychto info sa Ti bud ozvu,alebo neozvu
Odpovedať
@danielvalentin Chcem zateplit bungalov 180m2plus podasie ale podasie uz som si sama dala do polys a sietky s lepidlom.Takze tam my treba len prebruzit a natiahnut farbu.Ak niakych dobrych poznas a pekne robia maju dobre referencie tak my dohod sak kazdy kto to vie rad si zarobi.A chcem davat 12cm polystyren a cenu za robotu no ja ani netusim ale hadam tych 10e za m2 za robotu bez materialu by aj mohlo byt.Alebo beru viac vobec netusim .
Odpovedať
@petka456 ceny sa hýbu aj do 14€/m2....za dobre odvedenú robotu. Čím lacnejší majstri tým je horšia robota. Preverene ;-)
Odpovedať
@multidekorsk Diky za radu.Mam uz troch a dvaja my davaju za 11em2 .A jeden 12.5e zam2.Ale asi dam tomu za 11e a ja si myslim ze to je dobra cena lebo za tych 14 e toje dost za robotu lebo na slovensku su az take platy neni a byvat chce kazdy.
Odpovedať
@petka456 ano,je to pravda ze platy nedovolia drahých majstrov. Ale obozretne. Pozrite si co sa ako robí a sledujte. Dnes je to divne s ludmi. Mal.som aj sam zlé skúsenosti.
Odpovedať
@multidekorsk A este by som sa ta chcela poprosit kolko beru a ako sa hybu ceny za 1m2 za sadros.
Odpovedať
@petka456 za stierku sadrovu alebo sadrokartonove dosky?
Odpovedať
@multidekorsk Za sadrokartonove dosky.
Odpovedať
@petka456 asi za strop 17,5 € /m2 vrátane materiál a steny neviem.
Odpovedať
@petka456 inak asi ste z Žiliny ak sa neklamem,ano? Mozno najdete aj lacnejších. Hlavne chcem Vám dať radu tak kludne mi napíšte správu.... :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?