Cudzi clovek

Ahojte. Bola som pred par dnami pri sestre, kt.byva v podnajme. Pochytili sme sa a ona vrieskala, ako pavian. Ja som ani raz hlas nezvysila. Hned na druhy den mi volala majtelka bytu a vyhrazala sami, ze si berie moje osobne udaje a uda ma a bla-bla... Ta pani majtelka ma absolutne nepozna, nebola tam, nevie ci som vrieskala ja... Je to uplne cudzi clovek. Cislo na mna mala od sestry. Vyhrazala sa a rozpravala so mnou vulgarne. Prosim vas... Moze mi volat a vyhrazat sa mi osoba, ktora prenajima byt niekomu inemu a nie mne? Nemala by si to riesit s tym, komu byt prenajima??? Lebo mne to pride smiesne a neprofesiolne.
Odpovedať
1
2
a akože čo ťa udá? hovor na políciu - dobrý deň, asi týždeň dozadu som počula hluk zo svojho bytu, ktorý prenajímam (pecka by bola, keby ho prenajíma načierno) ale ja som tam v tom čase nebola :-D :-D :-D yop... už vidím ako sa policajt trhá spísať zápisnicu.... ono to bolo asi takto : susedu váš hluk rušil pri pozeraní telenovely a volala prenajímateľke - prenajímateľka volala tvojej sestre a tvoja sestra povedala, že to ona nie, to moja sestra (ty) a dala prenajímateľke tvoje číslo - prenajímateľka volala tebe a ty si asi nesvojprávna keď sa túto blbosť pýtaš.... ale inak želám pekný utorok 8-)
Odpovedať
8 rokov natvrdo.Vianočnú kapustnicu si dáš v ženskej väznici
Odpovedať
@valik111 klopem si po čele....nad tou majiteľkou. Samozrejme, že sa Ti nemôže a nemá vyhrážať! Na základe čoho asi tak?! Tvoja sestra je nekompletná, že jej poskytla na teba číslo? Milej majiteľke, až Ťa ešte bude kontaktovať, by som sucho oznámila, že na ňu podáš trestné oznámenie za vyhrážanie a obťažovanie ak si dovolí Ti ešte raz zavolať. Basta. Za to, že sa niekto doháda niekde a niekde zvýši hlas sa predsa nikto nikomu nevyhráža. Ak má majiteľka bytu problém so susedmi, že z jej bytu ide vreskot, nuž to si musí vybaviť s tvojou sestrou. Ona je plne zodpovedná za to čo sa v danom byte deje. Je irelevantné kto všetko kričal. Zmluvný vzťah je medzi tvojou sestrou a majiteľkou bytu, len tieto dve si môžu niečo nárokovať. Takže, Ty, z tvojej pozície môžeš majiteľku poslať rovno do zadku. Aj s dovetkom o tom trestnom oznámení, ak Ťa bude obťažovať. Vybavené.
Odpovedať
@valik111 ona vrieskala a ty ani raz hlas nezvysila... viem si zivo predstavit, jak male deti, to nie ja to ona :-D
Odpovedať
@valik111 suhlas s jabadaba a ja by som este doplnila, nie je to sice koser, ale uloz si cislo a ked ti bude volat, rovno si to nahraj :D A odkial si inak chce brat tvoje osobne udaje? ty si jej ich poskytla? na sestru by som nie len ze navrieskala po takomto telefonate, rovno by som jej jednu flasla aby sa prebrala. @gashtaan je jedno kto kolko vrieskal
Odpovedať
@mishkabb cela tato diskusia je jedno
Odpovedať
Profilova fotka
@valik111 a cim konkretne sa ti vyhraza ? Je to nieco v style robili ste hluk, alebo pocula som, ze chcete zniest svoju sestru zo sveta ?
Odpovedať
@gashtaan A každý bude na každého dávať trestné oznámenia: - majiteľka na valik111 - valik 111 na majiteľku - a pre istotu ešte aj valik111 na sestru za porušenie zákona o ochrane osobných údajov. :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 A ešte aj majiteľka na sestru, že načierno ubytovala valik111....... :-D :-D
Odpovedať
@svetlanik este aj sestra na valik111 :D za to ze ju rozrusila a musela kricat a ak sa bude mojim typom radit a jednu jej flasne, tak aj za to :)))
Odpovedať
Profilova fotka
@mishkabb Presne! Super téma!!!!!!!!! :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Toto si asi treba vyriešiť so sestrou, nie na fóre ... Ten telefonát hoď za hlavu, pochybujem, že ti tá pani ešte zavolá.
Odpovedať
Článok sa načítava...
A vari sme my horší než sú v Amerike? Tam sa sporia za všetko. Hádam si nenecháme na seba ziapať či sa nám vyhrážať! 8-) Mňa pobavila v prvom kole sestra, ako elegantne hodila vinu na zakladateľku a v druhom kole asi nesvojprávna majiteľka bytu. :-D, ktorá rieši návštevu....To si zapamätám a kdyby neco, poskytnem kontakt na návštevu, ktorá u nás hlasnejšie rozprávala, nazúrenej susede. x-)
Odpovedať
Ja viem, ze je to cele blud! Aj keby na zaklade toho nieco vzniklo, tak je to neplatne, nakolko by k mojim o. udajom prisla nepravom. To je jedno... Mne je to smiesne. Len aby ste vedeli, ze majtelia bytu mozu volat aj vasej navsteve ;)
Odpovedať
@valik111 nie nemozu. Lebo kompletny podnajomnik neda moje cislo len tak nejakému pitipalkovi. Sice majitelka bytu je asi dost cákla, ako hovoria bratia Cesi, ale tvoja sestra asi tiez nebude z tych ... (ako to napisat a nepouzit najbystrejsich?)
Odpovedať
@zita19 kludne.. Napr. Chora chudera...
Odpovedať
@valik111 no ty ju poznas lepsie...
Odpovedať
@valik111 @zita19 Majiteľ bytu, resp. ktokoľvek môže zavolať komukoľvek. Samotné zavolanie na cudzie tel. číslo nie je ani trestné, ani zakázané.
Odpovedať
Kedysi sa tu hluposti riesili len cez vikendy.
Odpovedať
@chrobak7 ale vsak samozrejme, vsak koko*ove ponozky nam nukaju kazdu chvilu. Tu nejde o (ne)trestnost telefonatu od pani domácej. O (ne)trestnosti jeho obsahu by sme mohli polemizovat. Tu ide o fakt ako sa ta domaca k cislu dostala. Aby som nejakému tajtrlikovi dala telefon na moje navstevy? No to uz je mimo moj pochop...
Odpovedať
@chrobak7 jasne, moze. Ale je to trosku hlupe, trapne a ponizenie sam seba. Tak to aj ja si mozem vytukat hocijake cislo, len tak, lebo mam chut sa niekomu vyhrazat a hrat sa na dolezitu.
Odpovedať
@valik111 preboha cim sa ti vyhrazala? ze ta zbije? uda? za co? co s tvojou sestrov spava ze sa ju zastava ci cio, bozxe zeny - fakt treba asi sem tam nahadzat po hube nie nadarmo nase predkovia hpvorili ked zene jednu vylepis ako by si rolu pooral :-D
Odpovedať
Tak vyhrazat sa ti moze, ale to je asi to jedine, co moze. Nic sa tam teoreticky nestalo, len ste sa pochytili. Ziadne nasilie, nic, takze tam to pre teba skoncilo. Nemas sa ozaj coho bat
Odpovedať
@klaudik_1 ale ved ja sa nebojim... Ja sa smejem... Len som vam chcela ukazat, ze aj take nieco sa deje...
Odpovedať
@valik111 Ukaz nam radsej nieco ine.
Odpovedať
Profilova fotka
zjavne mate rozdrbane rodinne vztahy, aaale treba rychlo ist a zalozit temu na Modrej streche... tlieskam.,
Odpovedať
@valik111 tak potom je to ok. Ja som si myslela, ze sa bojis toho, ak by ta ozaj udala. No bohvie co jej ta tvoja sestra navypravala, ked jej davala to tvoje cislo
Odpovedať
@simik22 nejde o rodinne vztahy.. Ide o majtelku bytu, ktora vyvolava a vyhraza sa ludom, kt. nemaju nic spolocne s jej bytom. Je to forum? Je to o diskutovani? Ak sa tema niekomu nepaci, nezaujima ho, alebo nema co k nej povedat, tak to silou mocou citat nemusi, tak tiez vyjadrovat sa. Ako som uz vyssie pisala: chcela som sa len podelit o zazitok... Pekny den
Odpovedať
@chrobak7 je iné ak Ti cudzí volá, aby ťa poobťažoval ponukou nepotrebnej encyklopédie a je iné ak Ti volá hysterická puzda, že si kričal v jej byte a rieši ťa. Takého volajúceho treba poslať do patričných miest aj s dovetkom o trestnom oznámení pre obťažovanie, ak by neváhala prezváňať opakovane. Pretože kde kričím a v čom byte je moja vec, pokiaľ ten byt nedemolujem alebo fyzicky neohrozujem susedov. To ako kde sme, aby majitelia či susedia vyvolávali po návštevách, že tam boli hlučnejší? No, takže je telefonát a telefonát a na každý nutno odpovedať inak.
Odpovedať
@originalx nebuď impertinentný! x-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?