Ako nahradiť chýbajúcu elektrickú zásuvku?

Možno sa pýtam nezmysel, ale skúsim 🙂 bývame v podnájme a na jednej strane izby nám bytostne chýba zásuvka, dorábať ju však zo strany majiteľa momentálne nie je možné. Je nejaká možnosť ako/čím ju nahradiť? "Niečo" do čoho zapojíme elektrický kábel? Predlžovačka je problém, pretože by šla popred dvere do spálne alebo popred dvere do chodby (taká je dispozícia bytu). Ďakujem za nápady!
Odpovedať
@lindac255 z druhej strany steny je čo? Skús nakresliť pôdorys s aktuálnymi zásuvkami a zakresliť aj tu, ktorú chcete dorobiť.
Odpovedať
Z druhej strany danej steny sú už susedia :-/
Odpovedať
@megdesign z druhej strany danej steny sú už susedia :-/
Odpovedať
@lindac255 tak jedine sekať. 230V bezdrôtové zásuvky ešte nevymysleli. Aj keď Tesla chcel prenášať elektrinu vzduchom....
Odpovedať
Profilova fotka
@lindac255 tak ako písal kolega, jedine natiahnuť kábel, lebo bezdrôtová elektrika v takomto ponímaní ešte nie je
Odpovedať
si v podnajne tak pozor
Odpovedať
Susedia sú dobrý nápad. Kamarát tak býval v bytovke z 80 rokov. Robil nieco s elektrinou, tak zhodil hlavny istic bytu. No a televizor hral dalej. Zvysnych par rokov na tejto adrese mal z tej zastrcky nakrmenu celu domacnost.... :-D
Odpovedať
@lindac255 A čo tak vyrobiť si sám predlžovačku ktorá by išla okolo dverí ponad hornú zárubňu??
Odpovedať
Profilova fotka
@kejsix presne toto som riešil u kamaráta v BB, ale on bol ten, od ktorého bola tá zásuvka napájaná. To asi komunisti šetrili na kábloch.
Odpovedať
@kejsix máš parádnych kamarátov... takých poctivých.... 🙂
Odpovedať
@kejsix Klasika, je to zadara, veď z cudzieho krv netečie... :-D :-D :-D
Odpovedať
@insed Verím, že Tvoji kamaráti su poctiví a nikdy by ich niečo podobné ani len nenapadlo urobiť :-) Čo Ti na to povedať... Ale je fakt, že z druhej strany boli spoločné priestory, nie byt. Čiže keď sa to rozrátalo na 56 bytov, hádam vďaka nemu nik bosý nechodil. Nemal na byte sušičku reziva ani sústruh.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?