Som tu nový s nickom pomiuk

Caute. Idem stavať montovaný dom fasada, izolacia 150eps, sadrovlakno, 150 min. vlna, parozabrana, predstena 50 + izolacia, sadrovlakno samozrejma KWH. Strecha 250mm min. vlna. podlaha 100eps. Izolačne trojsklo najskôr eurookna, Mám však zopár nezodpovedaných otázok. Neviem aké kurenie dat. Revízny technik ma odhovára od elektriky vraj sa nedoplatím. Plynovu pripojku nemam problem zriadit ale neviem ci je to to spravne. Plus bude akumulačna piecka ale tou budem kurit len v prechodných mesiacoch. Dalšou otázkou je zaklad. pocul som o penovom skle ale moj pozemok je mierne svahovitý tak mám obavu o cenu takehoto zakladu. co si myslíte?
Odpovedať
Je to bungalov, 120m2 zastavana,
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
ahoj, tiez ideme stavat s firmou Vida domy..... V akom ste teraz stadiu? uz mate hotovy projekt? Kto vam ho robil? Pan Vida? Alebo p. Beliova? Ako ste spokojny? My ideme stavat poschodovy dom, tiez zvazujeme kurenie. Zatial sme sa asi rozhodli tak, ze budeme matpodlahove vodovodne, ale na elektricky kotol, ale nechame si doviest do domu aj plynovu pripojku , (zatial zablendovanu) a keby bol v buducnosti problem s elektrikou, tak sa bude dat napojit plynovy...... +popripade dokurit krbom. Este sme to presne nezistovali ale myslim, ze ked mas elektrinu aj na kurenie aj na varenie, tak mas nizsiu sadzbu....
Odpovedať
@iwanna Naštudujte si to. Netreba dávať 3 zdroje tepla. Drevostavba má úžasné predpoklady stať sa takmer pasívnym domom. Neinvestujte na všetky strany. http://www.modrastrecha.sk/forum/obvo... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@blacksr nechceme dat 3 zdroje.... len elektricky kotol a plynovu pripojku, keby bol v buducnosti problem s elekrinou..... a krb, ten vlastne este zvazujeme. Ale dakujem za info.... Precitam... :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?