Som tu nový - romantrencin

Profilova fotka
ahojte som tu nový a na modrú strechu som prišiel cez jeden ebook kde je tento portál spomínaný. Som návrhár a remeselník , venujem sa už 4tým rokom návrhom a realizáciam biokrbov. Ak neviete čo to je, rád Vám odpoviem na všetky otázky. Neviem čo všetko môžem zverejniť ale skúste prípadne pozriet môj fotoblog ktorý som práve začal. Teším na debaty s Vami a budem všetko pozorne sledovať a učiť sa od Vás. Držte sa :-)
Odpovedať
Ahoj,vitame ta.Pokial si tu ale chces robit reklamu musis byt registrovany ako PRO
Odpovedať
Profilova fotka
OK OK .... už sa začínam orientovať ... ospravedlňujem sa :-)
Odpovedať
@romantrencin mozes radit a pod. ale davat sem kontakt na seba a propagovat,priamo svoje sluzby nie je vhodne
Odpovedať
@romantrencin aby sme neboli vsetci len negativni - tak ja ta tu krasne vitam :-) myslim ze postupne sa tu zorientujes chce to len cas a trpezlivost :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ďakujem ďakujem ..... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No mna by teda zaujimalo ci sa moze biokrb umiestnit pod TV..dik
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj nicicka ... za určitých okolností sa dá. Ale je treba zohľadniť vzdialenosť lebo z biokrbu ide dosť veľa tepla práve smerom hore čiže tá vzdialenosť by mala byť čo najväčšia ... aspoň 60-70cm alebo sa musí vytvoriť tepelná bariéra aby teplo z biokrbu nepoškodilo TV.
Odpovedať
Profilova fotka
@romantrencin aha, vdaka za info, tak to nie je velmi stastna volba...inak len pre info, ak niekomu budes odpisovat, daj radsej zavinac pred meno,ako som to dala ja na zaciatku, potom to dotycnemu aj zasvieti v upozorneniach ;-)
Odpovedať
@romantrencin Mňa by zaujímalo či sa dá biokrb spojiť s akváriom . Mám málo miesta doma.
Odpovedať
Profilova fotka
@leilak1 za istých okolností to ide. Pri biokrbe nie sú také vysoké teploty čiže ak sa dobre urobí izolácia tak si to viem predstaviť.
Odpovedať
Profilova fotka
@nicicka ďakujem .... už to vidím že sa to tam priraďuje. Hmmm netreba sa toho celkom báť, aj by som Ti poslal foto mojej realizácie ale neviem či by to v tomto momente nebola reklama .... čiže ich budem zverňovať až keď budem mať PROFI profil
Odpovedať
@romantrencin Ahoj, mam otazku: pred rokom sme si namontovali biokrb, vrezali dieru do sadrokartonu, osadili krb a okolo na stene je teraz kamen, ten bol dorabany az po osadeni krbu. Ten krb sa vsak prepaluje, zadna stena je prepalena. Manzel to presmirgloval a nastriekal specialnou farbou, ale vidno tam flaky. Co s tym? Da sa pouzivat aj nadalej, alebo ho treba vymenit? (Nechcem si to ani predstavit, tu robotu s tym...)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@lubinkag. ahoj ano to sa môže stať .... už sme riešili takéto prípady. príčin toho môže byť viac : chyba vo výrobe , zle odmatený povrch, alebo používanie keramických polienok ktoré sa dotýkajú alebo sú tesne pri zadnej stene, alebo únava farby. Oprava býva častokrát úspešná ale ostáva stopa po odstránení farby. Ja som tieto prípade odstránil farbu po celej ploche ... a naniesol som novú valčekom . výsledok bol dooosť dobrý . Ak sa dá vložka vybrať je to jednoduchšie.
Odpovedať
@romantrencin Vdaka za info. Nanasanie farby s valcekom je asi ucinnejsie, my sme nali spray a bol z toho riadny binec vsade :-( Mozno skusime este tuto variantu.
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravím všetkých som tu noví Keby som mohol pomôcť v oblasti stavebníctva tak rád !
Odpovedať
Profilova fotka
vitaj medzi nami
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?