Som tu nová s nickom zuzana14021990

Takže rozhodli sme sa stavať dom v malej dedinke, no keďže sme si kúpili veeeľmi skalnatý pozomok, ešte pred samotným vybavovaním stavebného povolenia sme sa rozhodli urobiť výkopové práce, aby sme zistili či to tam má vôbec zmysel....projekt sme už mali a taktiež aj osadenie stavby v projekte, pri výkopových prácach základov domu sme však zistili, že nie je možné aby bol dom osadení tak ako je v osadení stavby a tak sme ho vykopali základy tam kde to išlo, bola to jedinná možnosť...pri zameriavaní geodétom sme však zistili, že roh strechy nám trčí do cesty, a preto v súčasnej dobe nevieme, čo máme robiť a tak prosíme o radu....k nášmu pozemku ide cesta, ktorú sme vyvlastnili mi, ale pre obec, v súčasnej dobe ju budeme musieť na vlastné náklady opraviť, aby sme sa dostali na náš pozemok aj osobným autom...starostka obce nám povedala, že nám dá súhlas, že môže roh strechy zasahovať do cesty, ale podľa nej stavebný úrad nedá na to súhlas...preto by som chcela vedieť, či stavebný úrad môže dať výnimku, keď už iná možnosť nie je a cesta naďalej bude široká 5 metrov a po tejto ceste budeme chodiť len my...ďakujem!
Odpovedať
@zuzana14021990 prečo sa nespýtaš na stavebnom úrade, tam ti naskôr poradia ;-)
Odpovedať
@zuzana14021990 neviem co tu budeme spekulovat zbytocne nad niecim, co maju na starosti urady. To ako keby som sa ta spytal: zvysi mi sef plat alebo nie? Ale Fero povedal, ze nezvysi, co si o tom myslis? :-p
Odpovedať
@zuzana14021990 moze aj nemusi Vam dat SU vynimku. Ak je cesta obecna, moze po nej chodit aj jazdit kto chce a velke auto vam moze kus strechy "sundat" Ludia projektuju stavaju bez geologickeho prieskumu a potom to takto dopadne, alebo zistia po izolaciach a nastahovani sa ze ups-mame tu spodnu vodu, zacina nam zamokat stavba CO MAME ROBIT???????
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?