Som tu nová s nickom ivus1

Ahojte, som tu nová..síce som sa prihlásila až dnes, ale už pár dní sa táram po vašej stránke. Dostala som sa sem cez odkazy v googli .Vaša stránka sa mi páči a myslím si ,že tu každý nájde čo hľadá a hlavne tu je veľmi veľa užitočných rád aj pre laikov...Môj problém spočíva asi v tom, že nad obytnou časťou, ktorá je na prízemí plánujeme terasu, ktorá by mala byť prestrešená...nad obytnou časťou je keramický strop zaliaty betonom, ale čím teraz zaizolovať, aby neunikalo od spodu teplo a aby to bolo pochôdzne kým dáme dlažbu...Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Mozno by si mohla zazizolovat tym polysterynom, ktory je urceny na ploche strechy (uz ma na sebe natavenu hydroizolaciu) a myslim, ze by to mohlo byt aj pochodzne, kym sa da dlazba. Neviem, ako sa to vola, ale videla som to v Dektrade :-)
Odpovedať
dakujem za radu, takže ak som to správne pochopila, hydroizolácia by šla na terasu a na to podlaha a tepelná izolácia by šla z izby pod terasou?
Odpovedať
najprv sme mysleli, že zavolame firmu, ktorá sa zaoberá len hydroizoláciou, a bude to zo zárukou na viac rokou, ale dnes prišla na reč aj možnosť akejsi vrecovanej hydroizolácie, ktoru vraj nemá problém urobiť šikovnejší murár. / dufam, že som to správne pochopila, a nie je to blud/ a no to by šla dlažba
Odpovedať
nie ešte to nie je oplechované....nedávno sme to len odplachtovali po zime, preto teraz hladáme najvhodnejšíu cestu s hydroizoláciou aj tepelnou izoláciou a niečím pochôdzným .. a rozmery su 8x9 ..
Odpovedať
díky za radu, a akurát som kukala cenu terasovej dlažby zaujímavé ceny a neexistuje nejaký pochodzny poter čo by sa vylialo z domiešavača ?
Odpovedať
ja som len myslela, že oplechovať, hydroizolácia, tepelná izolácia a na to ide dlažba?
Odpovedať
Článok sa načítava...
No ono by to bolo dobré vidiet v nejakom nakrese, ale ked sa robí napríklad FATRAFOL, tak sa tam dáva PS,...atd...cela skladbe a na fatrac sa da pieskovy zaklad a dlazba, ktora plni aj kotviacu funkciu... udajne je to drahsie iba o tu dlazbu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?