Som tu nová s nickom habrina08

Profilova fotka
ahojte, som rada, že som sa sem mohla zaregistrovať. Mám 54 rokov, bývam na vidieku. S manželom sme si kúpili 200 ročnú chalupu, teraz ju prerábame a chceme sa tam presťahovať a užívať si dôchodku :-) . Na tejto stránke budem určite obdivovať nielen fotky ale aj názory a rady Vás všetkých....veľmi sa teším ;-)
Odpovedať
@habrina08 dobrý večer, zaujala ma 200-ročná chalupa, máte jej fotky? V akom je stave? Zaujíma ma to len zo zvedavosti súkromnej osoby... ;-) Určite je krásna pokiaľ v nej ostal ten "duch starých čias". Vybrali ste si pekné miesto na dôchodok. Držím palce a prajem minimálne problémy pri prerábke :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ludka811 ....v chalupe od r. 1978 nikto nebýval, bola komplet vyrabovaná....zostali rozbité okná, mala ešte hlinené podľahy a žiadnu elektrinu, ani vodu.....robili sme el.prípojku, manžel vykopal studňu a pivnicu...dali sme urobiť aj vonkajšie okná...pripájam pár fotiek....:)
Odpovedať
@habrina08 veľmi pekné, vchod do chalupy (oblúk), do pivničky, múrik, les hneď za chalupou..romantika......avšak vás čaká veľa práce. Prajem Vám veľa elánu a chuti do rekonštrukcie :) nech to máte čo najskôr za sebou a môžete tam už len oddychovať 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ludka811 ...ďakujem veľmi pekne......budeme veru potrebovať veľa síl.....ale ten pocit, že to bude pekné a bude nám tam fajn nás hreje.....ešte raz díky:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
myslim si, ze je to stara barabizen, ja by som do toho neinvestovala ani cent tiez mam 55 rokov, ale povedzte naco je vam to, radsej nieco novsie kupit a menej sa narobit.
Odpovedať
Profilova fotka
Sto ludi sto chuti.... Osobne by som do toho tiez nesla. V takom veku, by som chcela skor oddychovat ako prerabat. To si ziada strasne vela energie, fyzickej a aj psychickej. Takze drzim palce a prajem veeeeela sil.
Odpovedať
@harabina08 Paradna chalupka, chce to dost prace, ale pokial je statika v poriadku tak je vsetko fajn. Pozeram ze hlinenne tehly, tam bude super vzduch. Ma to styl, bude z toho velmi pekne rodinne sidlo ked skoncite. Moj starky ma cez 80 a stale nieco preraba. @helena860 no naco asi ... pre radost predsa ;-) Ked si clovek kupi garsonku, nepohne ani prstom a s upratovanim sa tiez nenarobi. Takto po sebe nieco zanecha. Je to o preferenciach kazdeho jedneho.
Odpovedať
Profilova fotka
je to krásna chalupa,aj keď roboty na nej bude fúra.....Ale určite máte deti a hlavne vnúčatá..a víkendy a prázdniny v takom krásnom prostredí,to je na nezaplatenie....iste tá námaha bude stáť za to...prajem veľa síl a trpezlivosti... x-)
Odpovedať
pane boze, kym sa to da do poriadku aby mohli v tom byvat , tak pridu aj o zdravie , viem o com pisem , treba sa na to pozerat realne, lebo su v mojom veku, nie su to mladi ludia.
Odpovedať
Profilova fotka
@helena860 A mozno maju vnukov a synov, ktori im pomozu :). Mozno su len aktivni a na dochodku nechcu sediet doma na riti a pozerat telenovelu. Nemusite s tym suhlasit, oni sa tak rozhodli a vedia preco. @habrina08 Ja osobne obdivujem ludi, ktori sa pustia do niecoho takehoto. Ak sa Vam to podari zrekonstruovat bude to nieco co sa len tak nevidi. Zial bude to chciet vela vela penazi, prace a casu. Ale to vy isto dobre viete. Budem Vam drzat palce!
Odpovedať
Profilova fotka
@helena860 to by veru nebolo ono kúpiť nové, táto chalupa dušu a historiu......v novom by som sa necítila dobre....
Odpovedať
Profilova fotka
@janderka ....ďakujem za podporu :-N
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@chrumkomonika ....díky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@helena860 ....ale nám nevadí robota, skôr by som niekde v byte asi umrela na nudu.... ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
@vovo ....ďakujem za podporu, cením si tvoj názor... ;-)
Odpovedať
aj ja vam z celeho srdca prajem , aby sa vam vas sen splnil, myslim to velmi ale velmi uprimne, aby ste sa tesili z napredovania, nam sa to nepodarilo, drzim vam z celeho srdca palce.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?