Som tu nová s nickom aronka

Staviame rodinný dom a potrebujem poradiť ohľadom tehál Porotherm Ti 38 Profi. Dodali nám tehly, kde etiketa je s označením tlaku P8 správne nám mali dodať s označním P10. Aj v projekte nášho domu máme mať tehly s tlakom P10. Má niekto podobný problém ako ja ak áno nech sa mi tu ozve. Vďaka všetkým ktorí mi poradia.
Odpovedať
Chcem sa spýtať má niekto skúsenosti s kontaktnou fóliou Aqua Control M? Je to kvalitná fólia pod strešnú krytinu? Ďakujem za odpovede.
Odpovedať
Keď som sa Vás pýtala na foliu, Aqua Control M,teraz Vám možem povedať, aké mám skúsenosti ja,ktorá som chcela mať čím skor urobenú strechu teraz musím čakať,kým sa sneh roztopí, ako sa prejaví, keď nie teraz može to byť aj o 5 rokov a ja možem dávať celú strechu dole . Je veľmi tenká je vyrobená v Poľsku a mala byť v Nemecku známa firma mi ju učtovala za 1 rolku v ktorej je 75m2 117 EUR a 48centy s DPH a na stránke www.strechy-okna.sk stojí 51 Eur 36 centov s DPH. To je na tom najhoršie, že pri manipulácii praskla majstri ju zlepili páskou ktorá sa odlepuje a keď sme zavolali , že ju chceme reklamovať, Managera zo Slovenska ktorý zastupuje firmu IVT Polsko sp. z o.o. všetko nafotil, zobral vzorku 5.12. 2012 ktorú mal poslať do Nemecka 7.12.2012 som dostala odpoveď, že je v poriadku, ale manipuláciou sa poškodila.Stále rozprával, že aj on má takú foliu na svojom dome a je v poriadku, keď som sa ho spýtala či ju mal polepenú,hneď na začiatku už mi na to neodpovedal. Sľubil, že donesie pásku originál, ale do dnešného dňa sa neozval. Pán z firmy , ktorá mi zabezpečovala všetok materiál, mi mohol ponúknuť túto foliu Aqua Control L, XL, XXL - ktorá na internete má cenu 88 Eur a 52centy, alebo brahamakovu foliu ako mi dala zvodový systém-kovový ani som nebola upovedomená, že to bude brahamakový ! Uvidím, ako všetko sa ešte vyvinie a poviem Vám k tomu viac, čo je možné na Slovensku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?