Som tu nová s nickom angie1301

Profilova fotka
ahojte, som tu nová s nickom angie1301 , na túto stránku ma prividlo asi to, že s priateľom staaviame domček a už sa chystáme do zariadzovania interiéru a myslím si, že dobrej rady nikdy nieje dostatok. ;-) :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@angie1301 vitaj-te.. myslim ze tu toho najdes viac nez dost
Odpovedať
@angie1301 helooooou mas co robit kym prejdes tie albumy :-) budes potrebovat asi pevne nervy pri zariadovani. lebo vybrat si niekedy nieco je dooooost tazke :-):-):-):-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mima1 ahoooj :) budem sa snažiť zariadiť si vsetko tak, aby som s tym bola minimalne 20rokov spokojná :D kedze mám otvorenu obyvačku s kuchyňou, bude to tažké zladiť. som detailista :) predstavujem sito vo farbách bielo ciernej a zelenej :)
Odpovedať
@angie1301 to mas rovnake farby ako ja :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mima1 máš to úžasné !!! presne môj štýl takto si to predstavujem..super určite sa ešte ozvem poradu niekedy :-)
Odpovedať
dakujeme snazili sme sa :-) kludne napis ked budes chciet odpisem ak budem vediet. a je tu vela ludi co vedia poradit :-) drzim palce aby ti to vyslo tak ako si predstavujes
Odpovedať
Profilova fotka
@angie1301 ak mozes vytvor album som zvedavy na tie kombinacie, tiez sme na tom podobne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@andyfoto určite vytvorím ale neviem či to bude tak skoro, zatiaľ sme v takom štádiu že vyberáme take ,,hrubé" zariadenie ako sú schody, krb atd... aj ked už by som chcela kupovať uteráky do kupeľne ale to je hudba buducnosti :-D :-N
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?