Som tu nová - milad

Ahoj, som tu nová, volám sa Milada a bývam na severe Slovenska. Modrá strecha ma zaujala z viacerých dôvodov- 1. počula som len pozitíva, 2. som zvedavá..., 3. dúfam, že je tu väčšia demokracia ako na stránkach, ktoré som navštevovala doteraz a administrátor sa nechoval práve demokraticky, 4. chcem poznať nových ľudí, aj keď len takto, virtuálne, nabrať inšpirácie.... a po x-té: chcem sa pochváliť- z každého kúta môjho domova kričí slogan: búrame, staviame, bývame :-D Ospravedlňujem sa všetkým, ak svojou nevedomosťou zaradím niečo tam, kde nemám a poprosím o zhovievavosť x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@milad Ahoj, vitaj na Modrej streche. Verim, ze sa ti tu bude pacit. K administratorom, slusnost je zarukou, ze o nas ani nebudes pocut. ;-) Ak by si mala akekolvek nejasnosti pokojne sa na mna obrat.
Odpovedať
Dakujem, takato forma komunikacie sa mi paci. Beriem na vedomie. A som rada, ze viem, s kym mam tu cest. Urcite sa budem snazit nerobit problemy a so vsetkymi budem vychadzat len dobre. Tiez ma tesi, ze viem, na koho sa obratit, ak si s niecim nebudem vediet rady. Zdravim. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?