Som tu nová - dominika911

Profilova fotka
Ahojte vsetci....kupili sme si starsi ale pomerne zdravy dom na zahori (kostoliste) a ideme ho prerabat. Je to stary 2 izbovy dom, ktory by sme chceli rozsirit a pridat poschodie. Projekt domu sa uz crta, cakame na posudky od statika a inych. Zatial si veci robime svojpomocne, tento tyzden (ak pocasie da) by sme chceli kopat zaklady pristavby (to rozsirenie). Bude nas cakat zhodenie strechy, vytiahnutie murov, nove krovy a strecha. Vie niekto poradit s inzinierskymi sietami? Potrebujeme priviest vodu, je tu vsak problem s vysokou spodnou vodou. Nevieme sa rozhodnut ci zvolit murovanu vodovodnu sachtu alebo plastovy monolit. Spodna voda je uz meter pod povrchom. Rovnako mame malo miesta pred domom a potrebujeme osadit hlavnu plyn. pripojku a elektricku pripojku pod seba do jedneho stlpiku (pozemok je uzky). Moze ist cez vodovodnu sachtu privod kanalizacie?
Odpovedať
Profilova fotka
@dominika911 Vitaj na Modrej streche. Drzim palce s domom, nech vsetko vyjde ako si prajete. Temy skus pohladat vo fore cez vyhladavanie. Ak by si mala problemy pokojne mi napis. Pekny den. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@martinjasen ahoj martin, skusala som sa do toho zahriznut...no pravdupovediac odradilo ma to hladat tu sprvnu temu a ak ju aj clovek najde tak uz sa davno bavia o niecom inom :-| co uz....skusim este pohladat.... :-) Prajem pekny den a menej uprsany ako mame my
Odpovedať
Profilova fotka
@dominika911 Dik. Ak potrebujes najst nieco konkretne napis mi do IP, pohrabem sa v tom tiez. Pekny vikend.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?