Ahojte som tu nova ...Kolko lovky potrebujeme

Profilova fotka
ahojte som tu nova a chceli by sme stavat na buduci rok domcek od firmy erlis TOPAS 63/52 no priatel tvrdi že to za dva melka zvladneme svojpomocne,cely dom by nam mal postavit jeden znami (kamoš) čo sa v tom vyzna. no chcela by som vediet vaše názori čo už mate niečo za sebou kolko peniaškou budeme potrebovať na ten nas domcek....pozemok máme...... :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-)
Odpovedať
@motylik22 Ten dom je strašne členitý, čo znamená vyššie investície i úniky tepla v budúcnosti. Izbu na prízemí nechcete? Neviem-neviem, či je reálne dostať sa pod 2 mega Sk... Závisí to od viacerých nárokov... A ak bude kuchyňa + jedáleň na juh, tak sa tam uvaríte od náporu tepla od varenia + slnka!!!
Odpovedať
@motylik22 ja by som ti to napisala takto. nespoliehajte sa na tu cenu ze dva mega. naozaj je potrebne ratat viac lebo potom vas vystre z toho. mozes mat ako kolvek material zo zlavou a ja neviem svojpomocne vsetko stoji vela. je mozne ze to bude obytne ale treba aj zariadenie. sanita kuchyna a tak. ak nechces vsetko to najlacnejsie tak do dvoch mega by som neratala. a dobre premyslaj ci kupis nieco velmi lacne lebo to malo stoji a o rok dva musis vymenit alebo doplatis a kupis nieco drahsie. skuste si dat nacenit aspon dake polozky. kurenie elektrina strecha. nepises z coho by ste stavali. ytong tehla drevo?... dalej nieco stoji aj uprava okolia zahrada terasa bazen fasada plot?
Odpovedať
Profilova fotka
@motylik22 myslim ze kazdy kto staval by ti povedal, ze rozpocet, ktory im vysiel podla predbeznych kalkuacii o desiatky percent presvihli ;-) takze si urobte rozpocet, dajte k tomu min. 30% a priblizite sa k realnej sume :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?