Vyroba stolovych noh na mieru

Ahoj, neviete niekto opradit kde sa daju zohnat alebo vyrobit nohy pod kancelarsky stol ako na tomto obrazku? https://www.nabytok-a-interier.sk/med... napriklad oslovit nejake umelecke kovacstvo alebo objednat niekde samostatne? Dal som to nacenit stolarom a zapytali si skoro 1500eur za stol 150x80 vyska 75 dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Nie su to nohy ale podnoz Pravda je ze cenovku ti dali aj s palivovym priplatkom
Odpovedať
@yoboi Za 1500€ ti takyto vyrobim zo zule a vyzlatim 23,75 karatovym zlatom. A bude bude original a nie nejaky dreveny smejd od stolara.
Odpovedať
@yoboi RP...
Odpovedať
tiez hladam niekoho, ale na konf. stolik. zatial som objavila toto - planujem oslovit: https://www.sashe.sk/LaFerra alebo mate aj niekto iny skusenost?
Odpovedať
Profilova fotka
@yoboi my sme dávali robiť takú podnož na kuchy.stol 210cm... 50€ 😁 robil nám to pán,ktorý robí s nerezom,ale aj kovom....(zábradlia,schodiská...) Neviem odkiaľ ste...dala by som kontakt, je z východu.
Odpovedať
Profilova fotka
@slnieckolu poprosim ten kontakt,tiez hladam niekoho kto by mi vyrobil podnoze pod kuchyn.stol za rozumnu cenu,dakujem
Odpovedať
@yoboi Vyzera to ako ohnuty jokel, skus sa spytat v okoli ak mas nejake strojarsku formu kde maju ohybacky, lisy ...
Odpovedať
dakujem za rady, noved som si aj myslel ze to nejak moc prehanaju s tou cenou. Vcera som trosku googlil a nasiel som tiez podobnu stranku ako sashe https://www.etsy.com/shop/mineOFideas... . Toto je nejaky clovek z polska napriklad. @slnieckolu ano poprosim ten kontakt ak sa da. Dakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?