Pomôžte mi vybrať auto navigáciu

Profilova fotka
Ahojte viem ze tato tema tu moc nepatri ale mam dobre skusenosti s touto strankou viac krat ste mi pomohli pri roznych kupach....potrebujem si kupit auto navigaciu a mam v tom zmatok kedze je toho vela viete mi poradit nejaku overenu a odskusanu ?? Alebo na co si dat pozor ? Potrebujem do zahranicia stredna europa aby tam bolo samoaktualizovanie map dakujem za rady
Odpovedať
Profilova fotka
Oooooo prepacte nechtiac som urobila 2 rovnake temy prosim odpovedajte na tu druhu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marcelka932 ja mam na smartfone sygic.
Odpovedať
Profilova fotka
Určite sygic. Teraz bola ešte možno aj je akcia 70percent. No závisí aký máš telefón
Odpovedať
@marcelka932 hladaj recenzie a ukazky na nete, je ich dost. Ja mam Tom Tom, asi 4r, bola som spokojna, teraz uz zacina strajkovat / nove mapy su platene, bezne aktualizacie su zdarma/ kamoska ma MIO, chvali, je spokojna tiez... Teraz som kupila Sygic do mobilu, skusobna verzia sa mi pacila, ked som si kupila plnu verziu som sklamana..hlasi totalne bludy!-skusala som zatial iba na znamych trasach
Odpovedať
Mam v mobile sygic a lepsiu navigaciu som nevidel. Mio hroza, tom tom je este v pohode. Zaklad je aby boli mapy aktualizovane.
Odpovedať
No jednoznacne odporucam Sygic. Mam ho uz dlho, este na starej Nokii N82, ktora bezala pod Symbianom, teraz bezi na Androide uplne bez problemov. Momentalne maju 70% zlavu. Cela europa stoji 29.99EUR, co je prijemna cena. Mas to dozivotne, aktualizacia viac krat rocne. Ak chces uplne zadarmo, skus Waze. Vyskusal som, ale... volajako som zvyknuty na Sygic.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem vam
Odpovedať
@epto @marcelka932 Treba spomenut, ze waze je online navigacia, nema offline mapy. Na cestu do chorvatska nevhodna. :) Ked sa bavime o android aplikaciach, tak tu je nejaka recenzia tych, ktore su zdarma a tusim vsetky offline. http://pctuning.tyden.cz/hardware/36-... Sygic je urcite fajn, ale v case ked som ho pouzival nebol top, co sa tyka vypoctu trasy. Je to ale slovensky vyrobok, tak ho tiez podporim :) Co sa tyka samostatnych zariadeni, tak poznam len jeden starsi Garmin a ten bol perfektny. Pri dalekej ceste je aj tak najlepsie mat klasicku mapu, pripravit sa na cestu vopred a navigaciu mat len ako doplnok.
Odpovedať
doporucujem tiez Sygic. Mala som aj ine na androide ale tato je jednoznacne naj. V USA ma dokonca navigovala lepsie ako ich lokalne navigacie a dokonca ukazovala aj radenie v pruhoch. Jazdit podla toho bola balada.
Odpovedať
Garmin
Odpovedať
Profilova fotka
Roky používam MIO, je síce trochu ťažkopádnejší na ovládanie, ale vždy ma doviedol kam mal. (hlavne tie malé mestečká v Taliansku by som asi ťažko tak ľahko našiel). Avšak dnes podla mňa v klude stačí aj google map v mobile, avšak potrebujete dobrý držiak na mobil do auta.
Odpovedať
sygic je velmi slusny, na zahranicnu cestu mozem odporucit. na slovnesku, extra v Bratislave a na hlavnych tahoch odporucam online navigaciu Waze, ktora zohladnuje aktualnu dopravnu situaciu pri vypocte/prepocte trasy a upozorni na rozne situacie (nehody, policajti, kolony...) dostupna je pre iPhone/iPad, Android, Windows Phone www.waze.com
Odpovedať
Článok sa načítava...
Mimochodom, vazne je teraz Sygic EU+RUS len za 19.90, to sa oplati kupit aj ludom, co to akutne nepotrebuju..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?