Kancelarska stolicka

Ahojte, mate niekto skusenosti so stolickou Asana Architect. Je navrhnuta slovenskym dizajnerom. Vyrobca uvadza ze je prisposobena na dlhe sedenie bez unavy. Jej tvar je vsak troska zvastny, preto sa obavam ci nesposobi dlhym pouzivanim nejake neziaduce problemy.
Odpovedať
Profilova fotka
@iron261 nevyzerá zle aj keď osobne si myslím, že keď človek dlho sedí, tak sa nevyhne tomu, že ho bude všetko bolieť. to je tá daň za sedavú robotu.
Odpovedať
@iron261 asi nechcem vidiet tu cenu 😄 😬
Odpovedať
ten tvar je sice zvlastny, ale ergonomicky. Zlata zila pri takej nehrozi, ani vlk
Odpovedať
Nemate niekto s nou osobne skusenosti ci je vhodna na 8-14hod pracovne zmeny za PC, co som ju skusal v showroome tak asi najlepsi pocit som z nej mal.
Odpovedať
Tvar je ergonimický ale cena bude asi dosť vysoká a pochybujem že ťa nebude aj tak nič bolieť , ja sedím v práci okolo 8-10 hodín ako kedy a musím sa občas natiahnuť alebo prejsť a to mám tiež ergonomickú stoličku
Odpovedať
@kichino Cena je 699 €. @iron261 Nepoznám ju, ale nezdá sa mi, že by bola niečím výnimočná. Rovnakú službu ti spraví stolička aj za tretinovú cenu. Je to ale skôr o osobných pocitoch pri sedení. Keď na ňu máš, a máš z nej dobrý pocit pri sedení, tak si ju kúp. Ja celú prac. dobu presedím na stoličkách za 200-300 €.
Odpovedať
Profilova fotka
Fuu cena riadna ale aj som cakala vela, no az tolko po pravde nie. Tvar je sice zvlastny, no moze to byt dobre sedenie na dlhsi cas. Neviem aj tak, ci by som tolko za stolicku zaplatila
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam spinalis model spider - a akoze naozaj doporucujem, asi 4x tyzdenne na nej presedim 11 hodin.... ak sedim na inej, rozdiel citim. Ale teda ja zdravotnu stolicku potrebujem, kedze mam skrutky v chrbtici. A ano, cena je inde a ano, je draha. Ale je super a uz ju mam siedmy rok a stale je ako nova.
Odpovedať
nooo ako ak by som mala velke problem so sedenim pri praci, mozno by som sa nechala nahovorit, no ta cena je hrozne vysoka a v tejto obe, no len tak si niekto takuto stolicku dovolit nemoze
Odpovedať
ta cena je vysoka preto sa pytam na osobne skusenosti, zase ak mi ma pomoct tak je to v pohode cena ked to porovnam ku liecbe chrbtice. @chrobak7 stolicky do 300€ som uz skusal a vzdy je to rovnake do roka sa vysedia a vylogaju a uz nedrzia ten spravny tvar tela, za PC travim fakt vela casu.
Odpovedať
@chrobak7 fuha, tak to je riadne vysoka cena ale cakal som taku
Odpovedať
Profilova fotka
to sedenie je fajn, mal som dlho podobne tvarovanu stolicku, najma ten spodok a super sa na nej sedelo. Ale je fakt, ze zo zaciatku som aj ja bol skepticky, ale zbytocne, lebo sa pohodlne sedi. Len cena je akoze riadna facka. Ale ked vies, ze stravis kopu casu za pocitacom, tak sa to oplati, aj viac zainvestovat. Chrbat ti to opatuje.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Po pravde po takejto som aj ja pokukovala, ale tie ceny ma zmiatli a radsej som obmedzila cas na pocitaci 😄
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?