Akú podlahu do žlto zelenej pracovne?

Poradte mi vhodnú podlahu do mojej študentskej izby, kde mám pracovňu a všetko ostatné. v izbe aj spávam. steny som si dal dve žlté, a dve žltozelené. Nábytok mám sektor z Decodom Topoľčany vo farbe svetlý buk. Dakijem za rady.
Odpovedať
Profilova fotka
laminát alebo drevo, skôr v chladných tónoch, alebo niečo také, ako pripájam v obrázku (zložené z viacerých odtieňov, aby si sa niektorým z nich trafil do farby nábytku, ktorý už máš) pozor na kancelársku stoličku na kolieskach, za dva roky je schopná miesto, kde sa pohybuje načastejšie nepekne vydrať, takže buď uvažuj o odolnejšej variante podlahy, alebo pod pracovný kút zvoľ ešte doplnkovú podložku, myslím, že IKEA má niečo podobné v ponuke dobrá voľba na podlahu je aj celoplošný koberec, niečo úplne jednoduché, bez vzoru, v neutrálnej farbe, asi by som k tej farebnosti, ktorú už máš volila šedú alebo béžovo-šedú, ale aby ten koberec nebol opustený, bolo by potom dobré doladiť k nemu do sivej ešte niečo, napr. závesy, rolety, alebo ČB grafiku na stenu
Odpovedať
Ja odporucam vinyl. Odolny aj voci kolieskam na kanc. stolicke =-) a velmi lahka udrzba, na nerozoznanie od dreva, ale pritom s ovela lepsimi vlastnostami.
Odpovedať
kachlicky :-p jednoznacne najjednoduchsia udrzba...
Odpovedať
Profilova fotka
pri laminate bacha, ak by si ho daval, tak treba kupit kvalitny, lebo kolieskove stolick ho velmi znicia...alebo si potom kupit taku plastovu podlozku pod stolicky, da sa objednat, ked predavaju kancelarske nabytky a pod..... ale asi dlazba je fajn, aj celopološny koberec nie je zly :)
Odpovedať
http://www.rako.cz/sk/produkty/bytova..., ak chceš plávajúcu podlahu, tak si kúp s viacerimi postavičkami nad tri , to je odolnosť vopči obrusu.
Odpovedať
o tom vinyke som pocula aj ja...ze je na nerozoznanie od dreva, a zaroven velmi tvrdy a prakticky nezosuchatelny....tiez sme nad nim rozmyslali, v nasom pripade do nejakych, ako to ja nazyvam "menej atraktivnych casti domu" :) Ale ktovie? Uvidime casom, snad sa najdu ludia, ktori ho budu moct odskusat a povedat, ci je naozaj natolko dobry...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?