Zálesie Jagerna - U Rusa

Profilova fotka
Kupili ste niekto pozemok v Zalesi- bud v lokalite u Rusa alebo Jagerna? Bo chceli by sme nejaky pozemok do buducnosti na domcek v okoli BA- Ivanka, Zalesie, Bernolakovo. Ak ano, tak za kolko? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sussie259 ahojky, my sme kupili pozemok v Zalesi este na jesen a teraz uz staviame...len netusim, ako sa vola lokalita...je to pri Starobystrickej smerom na jazdecku skolu...a kupili sme za 83e na meter. Myslim, ze celkom vyhodne.
Odpovedať
Profilova fotka
@pindula ahoj.. to je dobra cena ak aj s IS :) to co nam ponukali, je bez IS, uplne na konci kukuricneho pola za 55...zatial este nie ako stavebne pozemky :) otrasne
Odpovedať
Profilova fotka
@sussie259 ani to nemate zlu cenu, ale tie (ne)siete by ma asi odradili....aj rozmyslate nad tou kupou, ci hladate dalej?
Odpovedať
Profilova fotka
@pindula no tie siete by trebalo tahat asi tak 1km. takze sme to zamietli a hladame dalej :) a nebolo to ani nejako vysporiadane.. skor mi to pripadalo, tak spekulantsky :) preto som sa pytala na tu oblast..bo realitacka- ze vraj uz iba zopar pozemkov zostalo :) a ked sme si boli pozriet tie co zostali, siroko daleko nic okrem kukurice :) a keby to boli stavebne pozemky asi by sa tam nepestovalo :) ja by som najradsej chcela ivanku alebo zalesie :) boli sme pozerat aj 4oblasti v ivanke. a tam zase bola ruleta.. kupis si napr. 10arov, ale bude sa losovat, kde sa v danej lokalite budu nachadzat a aky bude mat tvoj pozemok tvar.. no otrasne :) a dalsi co sa nam pacil pri jazere stal 120 bez sieti :(
Odpovedať
Profilova fotka
@sussie259 uff....1km? To by bol pekny zahul.... o rulete som este nepocula, znie to zaujimavo, ak clovek nema vysnivanu konkretnu predstavu...predpokladam, ze su tym padom tie pozemky cenovo zvyhodnene. A teda...inak zelam vela stastia pri hladani toho spravneho pozemku...my sme ten nas videli ako prvy a hned aj kupili. V stredu som nasla inzerat, stvrtok sme boli kuk, v piatok znova a v sobotu sme kupovali. U nas to bola laska na prvy pohlad. :-)
Odpovedať
Caute lokalitu u Rusa v zalesi kupil jeden investor a vraj uz prebiehaju jednania o vybudovani pozemnej komunikacie ktora bude vlastne pokracovanie ulice lesna a tahat sa cca 1.3km smerom k pozemkom u Rusa rovnako sa ma priviest aj voda a plyn ..kanalizacia skor asi formou cisticiek a zump... inak je to velmi pekna oblast blizko maleho dunaja uprostred prirody ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?